- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
"Lehet partíciónálni a nas-t? (Vagy csak a mappákat tudom létrehozni?)"
Nem mappákat hozol létre hanem megosztásokat. Az hogy az könyvtárként szerepel, az más dolog.
Nem, nem lehet particionálni. De minek is?
Mondjuk azt meg lehet próbálni, hogy egy beállított meghajtót, áttenni gépbe, ott pedig partícószerkesztővel átméretezni. Nem tudom mit szólna hozzá. Én még nem próbáltam."Tapasztaltatok már olyat, hogy számítógépen a film megnyitása 5 sec, míg egy tv-n (sony bravia) 30sec?"
Nekem 3 Samsungom van. ugyanaz a film megnyitása a D sorozatún beletelik vagy 15-20 másodpercbe. Az E és F sorozatún 1 másodperc: Függ a tv-ben lévő procitól, Meg persze attól, hogy kábeles vagy wifis kapcsolat. (Én mondjuk nem kötnék tv-t wifire.)
(#10107) Mr Dini
"De akkor nem tunik el a webinterface es a tobbi?"
De igen. Onnantól kezdve kapsz egy az egyben egy linuxot és azt csinálsz belőle, amit akarsz. Úgy is állandóan szervert akarsz belőle csinálni
A lehetőség adott.
-
Anonymus23
veterán
Pedig ott van benne, nem a külső hőmérséklet, hanem a működési:
0 és 70 fok közötti hőmérsékletnél normálisan kell működnie, -20 -> 0 fok és 70 -> 85 fok között meg opcionálisan, azaz egy ideig kibírja, de nem erre van tervezve. Ha ezen kívül esik a hőmérséklet, akkor nem garantálják se a helyes működést, se egyáltalán a működést, és hogy nem megy tönkre a proci.Az én véleményem szerint max 85 fok amivel lehet járatni.
-
Tonyk
veterán
"Lehet hogy velem van a baj, de így sem találtam meg. Valószínűleg ha ilyen könnyű lett volna, akkor nem kérdezem meg. Nem?
~70fokra tippelném első körben."A linkelt találati lista első eleme... : "� OPERATING TEMPERATURE - 0C to +70C Standard, -20C to +85C Option"
"De ha azt mondod, hogy 7V-on tutira elindul a ventillátor, akkor elhiszem, és olyan ellenállást veszek hozzá, ami megfelelő."
Akkor már miért nem szabályozhatóra építed?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest