- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
-
kmarci25
veterán
válasz
Trabanti1 #8716 üzenetére
Ez nekem is elő szokott jönni. Állítsd le a NAS-t, indítsd újra. Abban a pár percben, míg működik állítsd le az összes le- és feltöltést. Ha így elérhető marad továbbra is, akkor neked is ugyanaz a gondod, mint nekem. A hiba okára senki nem jött rá, sem én, sem az itteni fórumon senki, sem a külföldi fórumon, sem a hivatalos supportnál sem. Úgyhogy így jártunk. Tüneti kezelés: törlöd az összes torrentet, aztán bemész az incomplete mappába, onnan is törölsz mindent, és a torrent fájlokat is törlöd. Ezek után nekem menni szokott, van hogy 2 hétig bírja, van hogy 2 hónapig. Én biztos, ami biztos korlátoztam a max. csatlakozott peerek számát torrentenként 10-re, globálisan 100-ra, és egy szerre 10 torrentnél többet nem futtatok.
-
kmarci25
veterán
-
BBalu
csendes tag
válasz
Trabanti1 #5934 üzenetére
Nálam is csak a narancs villog. Pingeld meg: adminisztráció/tcp ip.
Mennyivel jobb ha a merevlemezre van telepítve az ffp?
Nagyon megfogja a tm (szerintem) még mindig, nincs nagy netem 20/1 de azért az oldalakat eddig utorrent mellett be tudta hozni. Lehet 50esre vagy 120asra előfizetek, bár hogy megvettem a nast azzal ráérek letöltésben -
Trabanti1
csendes tag
válasz
Trabanti1 #5934 üzenetére
Más!Akartam frissíteni a Tm-t.A leírásban van egy olyan rész, hogy kapcsoljuk ki a telnetet,mert már nincs rá szükség, így most nem tudok belépni. Ekkor mi a teendő, hogyan tudom frissíteni? A legjobb, hogy fogalmam sincsen mi az az ssh meg telnet, csak droid módjára telepítettem.
-
BBalu
csendes tag
-
BBalu
csendes tag
válasz
Trabanti1 #5876 üzenetére
Ez a t-home-os Cisco enyhén fogalmazva is sz@r. Nem csak a modem a szolgáltató is nevetséges...
Mint rájöttem az Xbox miatta nem kommunikál rendesen, bedugtam a régi tp link routerembe a nast Xbox WiFi-n csatlakozik és hibátlanul viszi a filmeket.
Megyek én is a ciscos topikba vagy lecseréltetem de elvileg a d-link se sokkal jobb.
-
törölt tag
válasz
Trabanti1 #1368 üzenetére
Lehet, hogy nincs összefüggés, de én már jártam úgy, hogy telepítettem egy gyári extra alkalmazást, ami eléggé ramzabáló volt. Ha be akartam lépni az FTP szerverre, akkor "rossz jelszó" üzenettel elutasított. Ha újraindítottam a NAS -t akkor ugyanazzal beengedett. Végül töröltem a ramzabálót és azóta minden rendben.
-
ubid
senior tag
-
Kami11
őstag
válasz
Trabanti1 #861 üzenetére
A gyári szinte semmire sem jó, hanyagolnám a helyedben. Kipróbáltam anno, de nekem sem seed-elt vissza, bármit is állítottam be. Feltettem a TM.-et, azóta semmi gondom e téren, jelenleg is fut 271db. torrent minden gond, probléma nélkül. 2 hete van a merevlemezen az ffp., ezzel a módszerrel is hibamentes a dolog.
Ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BorosPoH!ár
- Autós topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest