- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
f4cg80
tag
Üdv! Mint írtam,ma délelőtt lehúztam,kiszereltem a ventilátort belőle. Azóta megy folyamatosan,kb.2 óra dlna lejátszás,3 óra gépről nasra ftp feltöltés,és 5 óra nasról gépre ftp letöltés után: Processzor: 48fok,WD Green 4Tb: 44fok. Kizárt,hogy ezek után visszadugjam. Mindenközben ugyanilyen igénybevétellel Lenovo T530-as laptop: processzor: 51fok, Samsung SSD 35fok,WD Green 2Tb usb3.0: 43fok. Nem látok nagy különbségeket,nem hiszem,hogy ezek az értékek ártanának a nas-nak/merevlemeznek.
-
Nem. Szerintem ez úgy értendő, hogy amikor a Partnerek 0/0-ra vált indul a beállított idő és ha eltelik úgy, hogy nem változott közben a 0/0 érték, na akkor törli. Nem tudom, hogy van-e olyan torrent alkalmazás vagy gui, ahol olyan értelemben lenne beállítható időkorlát, ahogy te szeretnéd. Ellenkezik a működés főbb elveivel.
Nekem vannak torrentjeim több mint egy éve seedben, elfér, nem fáj senkinek. És így is van, hogy keresik.Megelőztek.
:-) -
veze
őstag
Szerintem nem töröl magatól semmit. Ha nem kérte egy tracker sem az adott torrent töltését a megjelölt időtartamig, akkor talán inaktívvá teszi, kiveszi a seedből.
( bár én ezt az opciót sosem használom, mert lehet hogy orakig se kér adatod semmi egy adott torrenttől, de ha ott van és aktiv... akkor egyszer csak beugorhat valaki aki épp kéri majd -
Tonyk
veterán
Alkalmazás beállításai - elérési utak fülön add meg ebben a formában
pl. ha az md0/torrent -be tölt a TM, akkor az smb-n legyen egyenlő a \\ip\torrent megosztással.
/i-data/md0/torrent=\\192.168.1.10\torrent
Mivel a TM linux alatt dolgozik, a megosztás meg win alatt smb-n érhető el. Ezért kell megmondani neki, hogy mi hol van.
-
Ez a funkció normálisan nem bírható működésre.
Valamilyen módon az útvonalat kell beírni, de már nem emlékszem hogyan volt jó neki.
Viszont az lett az eredménye, hogy minden egyes torrentet egy külön almappába (generált névvel) tett, így inkább lemondtam róla. Inkább bárhonnan belépek vpn-el a nas-ra és ott van minden amit akarhatok.
Korábban (még NAS előtt, router-usb háttértár kombóval) rtorrentet használtam, azzal működött ez a funkció. -
Tonyk
veterán
Ez TM vagy a gyári klliens (libtorrent)?
Transmission oda tölt ahová kéred. Olyan nincs, hogy csak az admin mappába. 3 fiókot nem tudsz vele kezelni ilyen szempontból. Hacsak nem 3 TM-et futtatsz 3 különböző portokon.
TM esetében minden letöltés kezdetekor be lehet állítani, hogy mely mappába kéred a letöltést. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest