- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_Wolf
aktív tag
köszi.
közben olvasom a neten, hogy nagyon sokan találkoztak ezzel az 55%-os lefagyással, és ha újraindítják a nast akkor nem hal meg. Hazamegyek kipróbálom.
Egyébként eddig mindig kézzel frissítettem a sima 310-est (az volt előtte), de most mivel felajánlotta gondoltam hátha már egy újabb, okosabb verzió ami frissíti magát... hát nem -
zolda
tag
Köszönöm a tippet, de sajnos ezzel sem működik. Feljön az univ.driver ablaka, ahol ki kell választanom a nyomtatót, amire pl. tesztoldalt akarok küldeni, de ott már nem találja meg... Ami továbbra is furcsa számomra, hogy fájlkezelőben és a Hálózati nyomtató hozzáadása ablakban látom a NAS-ra kötött nyomtatót, és eddig bármely kipróbált driver telepítése után az Eszközök és nyomtatók ablakban is zöld pipát jelez (mintha rendben lenne), illetve annyit ír még, hogy hálózati eszköz, de ha vmi programból nyomtatnék, ott már inaktív...
Bárki, aki használ NAS-ra kötött nyomtatót (akár más típust is), mit lát az Eszközök és nyomtatók ablakban a nyomtató státuszánál? Fogalmam sincs, de hálózattal, jogosultságokkal nem lehet valami gond? -
Tonyk
veterán
Az a baj, hogy a kolléga baromira nem tudja mi, merre, hány méter. (mondjuk ez még nem is gond.) Csak szerintem össze-vissza állítgat mindent, hátha egyszer bejön.
Amit furcsállsz, max akkor jöhet létre ha valami natolt szolgáltatói hálózat mögött csücsül vagy ha már mindent elállított a routeren.Másik képen meg van ám neki public ip-je.
Ha azt csinálta volna amit mondtunk, már rég túl lennénk az egészen...(#10853) Geripapa
Nem minden linuxos csomagot tudsz feltenni. Csak az ARM-ra fordított verziókat. Esetleg a forrásból több-kevesebb sikerrel fordítasz te magadnak
-
Tonyk
veterán
FFP-nek nem kell usb, sőt inkább javallom a hdd-re történő telepítést. Témaindító írás 8. oldalával kezded és a 3.-on folytatod a telnet kikapcsolásánál. Ezzel a passzív hub-os meghjatással óvatosan, mert kinyírhatod könnyen az egész hóbelevancot. Egy usb2-es port max 500mA-t tud, ennél már két külső hdd bőven többet eszik.
(#10818) mate3553
"310-et ha jól láttam lehetett simán szoftveresen módosítani."
Én ugyan 320-on próbáltam, de nem egy ott nem működő "megoldásról" beszélsz. Nekem úgy rémlik, hogy 310-en sem ment, de ebben nem vagyok biztos.
-
Oldman2
nagyúr
Tonyk közben leírta a megoldást.
Én ezt a mappát külön meg is osztottam (ami külön meghajtóként fel is van mappelve), így egy kattintással oda tudok egy új fájlt másolni.
Nálam ez a három almappa van a beállításokban beállítva:
A teljesen letöltött fájlok átkerülnek ide:
"download-dir": "/i-data/md0/video/Transmission/Completed/",
"download-queue-enabled": true,A még letöltés alatt lévő fájlok itt vannk:
"incomplete-dir": "/i-data/md0/video/Transmission/Incomplete/",
"incomplete-dir-enabled": true,Az új torrent fájlokat innen szedi fel automatikusan:
"watch-dir": "/i-data/md0/video/Transmission/New_torrents/",
"watch-dir-enabled": trueMég azt szerettem volna beállítani, hogy a filmek, az ekönyvek és az audio fájlok más-más Completed mappába kerüljenek át. Meg lehetne ezt is csinálni, de eddig lusta voltam ennek nekiállni.
-
Tonyk
veterán
Tulajdonképpen akkor Te azt a mappát keresed, ahová a .torrent fájlokat pakolod. Azaz a settings.json-ban a watch-dir értékben megadott mappát?
Alapból egy friss telepítésen nincs ilyen.
1. Létrehozod a mappát ahol tetszik.
2. TM-et leállítod.
3. A settings.json-ba beírod az alábbi értékeket pl. /i-data/md0/torrent mappát figyeled:"watch-dir": "/i-data/md0/torrent",
"watch-dir-enabled": true, -
Oldman2
nagyúr
Szerintem az a mappa nincsen alapból ki sharelve, így nem láthatod.
Én egy 325 v2 -n azt tapasztaltam, hogy azok a mappák, amiket kézzel létrehoztam pl. a /i-data/md0/ alatt (a főkönyvtárban), azok a Megosztások között automatikusan megjelentek.
A gond az lehet, hogy a /admin mappa az más jogosultságokkal rendelkezik.
Én a Transmission beállításaiban többek között emiatt is, a letöltéseket máshová irányítottam:
"download-dir": "/i-data/md0/video/Transmission/Completed/"
-
f4cg80
tag
Tudom,hogy red jobb lett volna,de green volt nagyon akciós,nagyon megéri áron
Átállítottam a merevlemez kikapcsolást 0-ra,és a profilt is átváltottam. Azóta nem akadt meg. Viszont DLNA-val kapcsolatban is tapasztaltam most éppen egy érdekes dolgot: Eddig azt hittem abszolút nem akar együttműködni a NSA310 és a Panasonic,de klippeket lejátssza akár 1080p-s mkv-ban is,filmek közül pedig egy 20-as listából 1db-ot játszott le: egy 720p-s mkv-t simán játszik,dvdrippekkel,összes többi 720p,1080p-vel szóba sem áll: cannot play. Lehet a DLNA-ban valami méretbeli korlát (amit lejátszik mind kisebb fájlméret - <700mb) ?
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GTX 1060 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest