- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
(#11540) Tonyk
Ez is megtörtént, de az almappákat nem másolja, illetve amik az almappákban vannak file-ok, azoknál is egyesével felteszi ezt a kérdést.
Viszont most elbizonytalanodtam hogy amikor a router-MED között másoltam (egy db iso file volt) biztosan nem kaptam-e hasonló üzenetet? Mert elképzelhető hogy egyből ignoráltam, majd direktben az iso file-t kezdtem el másolni egy már létrehozott mappába. Mert az működik most is mindkét felállásban.
Mondjuk nem tudom elképzelni hogy ne lehetne egy mappát mondjuk pár almappával és tizen, huszon file-lal átmásolni egyik eszközről a másikra MC alatt.
Valami a jogosultságokkal van tuti.(#11541) ddudas
Nem haragszom én senkire. Nem mással oldatom meg a problémát, szeretném ha rávezetnének. De nem az ilyen beszólogatós hsz-ekkel mint amilyen a tiéd is. Mert beszólás volt benne, érdemi segítség semmi. Rendes tőled hogy segítőkész vagy. Dicséretes.
Valahogy ha emberekkel beszélek, azok mindig jobban megértenek mint a google. Jelenleg is ez történt, és a lényeges dolog már meg van.
Dehogy fejezed be, mindig ezt írják mások is, aztán sosincs vége. Ezért nem avatkozom soha bele semmilyen vitába. Van önkritikám, ezeket bele is ültetem a hsz-ekbe. Néhol viccesen, néhol pedig szemet lesütve. Hidd el engem is zavar hogy nem értek ehhez a témához. Sajnos amikor kitaláltam azt amit szeretnék, nem gondoltam hogy megint bele kell ennyire (számomra) mélyen mászni a dologba. De ha már elkezdtem, akkor megpróbálom befejezni, ha találok erre partnert. A tisztelet meg aztán végkép nem hiányzik felőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Monitor hiba topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- EAFC 25
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.