- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
-
Tonyk
veterán
Mert a TM más eljárást használ, mint a utorrent 2.x az állapotának lejelentéséhez. (Egyébként a utorrent 3-as verziójától is gondok vannak.)
Nagyon egyszerű dolgod van, több lehetőség is kínálkozik:
- Lecseréled a 2.77 Transmissiont a 2.81-re és/vagy
- futtatod a nas-on a curl-os scriptet és/vagy
- kiroutolsz két címet a routeren"Azt is tudom, hogy vannak próbálkozások a hiba elkerülésére."
Ha tudod, akkor meg kellett volna csinálni
. Egyébként nem próbálkozások, vannak hanem megoldások.
-
Tonyk
veterán
Nem tudom milyen stabilitásról beszélsz, de nálam jó fél éve nincs gond a TM stabilitásával. Atomstabil. Az hogy az ncore jó két hónapig szarakodott (nálam 1 hete jó (Digi) ) az egy dolog. Erre a problámara két megoldás is volt, amit le is írtunk itt a fórumon.
+1 : A transmission 2.81 verzióban javítottottak az annouance problémán. Azt kell használni nem a gyári 2.77-et....
-
Na igen.
Ezért szerettem volna rtorrentet ráhegeszteni. Én korábban jó két évig használtam router/usb hdd párosításon. Talán egy kicsit erőforrás igényesebb, mint TM, de ha routeren elfutott itt is eldöcögne. Viszont a frontend (rutorrent) sokkal felhasználó barátabb, pluginezhető és maga az rtorrent is sokkal jobb stabilabb, nekem érzésre jobban seedelt, stb. Sajnos az én nem létező linux-os tudásom kevés volt ahhoz, hogy nsa320-ra is felrakjam. Érdeklődés hiányában, sajnos segítséget sem kaptam innen. -
törölt tag
A hozzászólásokból tényleg lehet tanulni, de az teljesen egyéni, hogy melyik lesz számodra hasznos. Én kb. 1 éve beüzemeltem a NAS -t és annyi. Azóta csak használom. Elvileg a benne lévő vinyó a veszélyeztetett fajhoz tartozik, de én nem láttam extrém mennyiségű parkoltatást. Viszont a filmcímeket elk...rtam. Meguntam a magyarázgatást a haveroknak, hogy miként lehet filmet nézni. Csináltam egy webszervert a video mappára, az url -t meg ráírtam a NAS oldalára. Böngésző minden eszközön van. Most írogatom át a video megosztáson belül az összes mappát és fájlt url -kompatibilisre. Ez is egy tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest