Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
A legjobb megoldás (szerintem!) pont kínából jött, láttam valakinél olyan ötletet, hogy teló felső részéből ugrik elő a szelfi kamera.
Ez csak erőlködés.
A hangszóró, érzékelők és kamerák eltüntetése csak komoly kompromisszumok árán lehetséges.Az, hogy nincs hangszóró és a képernyő rezgetésével ad ki hangot a készülék, már önmagában felejtőssé teszi a készüléket. A kiugró kamera meg addig jó, amíg el nem romlik a mechanika, utána csak bosszúság.
A notch-ot nem értem miért ekézik sokan, amikor a kávamentes készülék esetén a jelenleg egyetlen normális megoldás. Ugyanis a sziget nem belóg a képbe, hanem a látott képet terjesztik ki a felső kávára, körülfolyatva a hardveres elemeket. Vagyis kapsz egy fél centinyi plusz területet ahol elfér az amúgy helypazarló státuszsor, így nagyobb a hasznos terület.
A kínai másolatokra ez persze nem igaz, mert ott megvan az alsó káva és felül a sziget is, ami egyértelműsíti, hogy ész nélküli, átgondolatlan másolás eredményei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Videós, mozgóképes topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest