- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
A legjobb megoldás (szerintem!) pont kínából jött, láttam valakinél olyan ötletet, hogy teló felső részéből ugrik elő a szelfi kamera.
Ez csak erőlködés.
A hangszóró, érzékelők és kamerák eltüntetése csak komoly kompromisszumok árán lehetséges.Az, hogy nincs hangszóró és a képernyő rezgetésével ad ki hangot a készülék, már önmagában felejtőssé teszi a készüléket. A kiugró kamera meg addig jó, amíg el nem romlik a mechanika, utána csak bosszúság.
A notch-ot nem értem miért ekézik sokan, amikor a kávamentes készülék esetén a jelenleg egyetlen normális megoldás. Ugyanis a sziget nem belóg a képbe, hanem a látott képet terjesztik ki a felső kávára, körülfolyatva a hardveres elemeket. Vagyis kapsz egy fél centinyi plusz területet ahol elfér az amúgy helypazarló státuszsor, így nagyobb a hasznos terület.
A kínai másolatokra ez persze nem igaz, mert ott megvan az alsó káva és felül a sziget is, ami egyértelműsíti, hogy ész nélküli, átgondolatlan másolás eredményei.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16e 128GB gyári független bontatlan 3 év jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest