- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- iOS alkalmazások
- Kis telefon hatalmas teleppel
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
thomas77 #137 üzenetére
Köszönöm a hasznos információkat! A készülékem ma jött meg, szinte teljesen le van merülve, ezért most töltöm. A telefont kimondottan a Digi mobil beindulása miatt vettem. Ezen szeretném a szolgáltatást tesztelni.
Mindenképpen másodlagos készülék lesz egy Samsung S6 mellet (ez sem egy mai modell, de nekem tökéletesen megfelel)Miket vártam a készüléktől (összehasonlítva egy okos telefonnal, úgy hogy tudom ez nem az): hosszú üzemidő, 4G/LTE, VoLTE, dual sim, hotspot, internet, wifi, BT, GPS, kb. ennyi.
Amióta bent van a második sim, azóta van HD hangom is 3G-n.
Ez azért mégiscsak a VoLTE meglétére utal. Nem lehet hogy az ehhez szüksége SIM nem jó slotban volt?Ha kipróbáltam hogy miket tud, akkor én is írok egy összefoglalót.
-
convar
csendes tag
Sziasztok! Érdekelne hogy azt, hogy telefonálás közben nem lehet használni a diktafont (ill. ezzel együtt hogy így telefonbeszélgetés felvételére nem való) menet közben esetleg megoldotta-e már vmelyik szoftverfrissítés?
Vagy ha nem, akkor valaki aki jó angolos és esetleg írt is már/szokott írni a fejlesztőknek, esetleg megtenné-e azt hogy megírná nekik hogy a szoftver eme hiányosságát is még próbálják már megoldani?
Nekem ez a funkció továbbra is nagyon hiányzik belőle (pontosabban: nagyon hiányozna ha vennék egyet), szóval ezt én egy óriási visszalépésnek élném meg a jelenleg használt 12 éves Nokia 7390-esem után.
-
thomas77
senior tag
Jött hozzá szoftverfrissítés: 12.00.17.06
Megjelent a menüben a VoLTE és működik is. Így igen jó hangminőségben lehet beszélni vele... -
SsPL711
őstag
A csúsztatható billentyűfedél kezeli a hívásokat, igen.
Fogadás, megszakítás. A bekapcsoló gomb 2x egymás utáni megnyomásával pedig el lehet utasítani a hívást.
Egyszeri megnyomással lenémítja a folyamatban lévő bejövő hívást, ismét megnyomva elutasít.
Ezzel csak azt akartam jelezni, hogy nem kell 2 mp-en belül megnyomni ismét a "bekapcsgombot" az elutasításhoz.
A csúsztatható billentyű védő fedél nem rugós, kézzel kell vezérelni, nem mindig kényelmes.Fotózási képességit és a fotó küldését nem próbáltam.
Messenger, Viber nincs rá csak Twitter, az alkalmazás boltban. -
Pystyke
tag
Melós telefonnak képzelném el...
Arra tökéletes lenne...Az előlap kezeli a hívásokat is?
(csörgő telefon felvétele. hívás megszakítása)
Nem baj, ha nem rugós, egy hibalehetőséggel kevesebb...A5 méretű lapon levő szállítólevelet
lehet vele értelmezhetően fényképezni, és
Messengerrel, viberrel továbbítani? -
convar
csendes tag
Amúgy egy teszt már van róla, ami igencsak elszegte tőle a kedvem
[https://hup.hu/node/160076] -
convar
csendes tag
válasz
thomas77 #137 üzenetére
Szia! Én is kérdeznék még pár dolgot róla.
1. milyen a kamerája? Szép képeket készít? És videókat? Ha videót nem is, egy általa készített fotót esetleg tudnál csatolni? (Biztos láttad hogy itt is megteheted, nem kell hozzá képmegosztó oldalakra menni. Term. így sem erőszak, csak kérdezem
)
2. a diktafon az éppen aktuális telefonbeszélgetést is fel tudja venni?
3. a kihangosításra viszont írja hogy van. Akkor az valóban, ugye?
4. gyakran akar frissülgetni, akár pl. maga a Kaios? (Mert engem androidnál megőrjít, hogy szinte minden nap tucatszámra frissít olyan alkalmazásokat amiket legszívesebben inkább örökre eltüntetnék a tabletemről.)
Előre is köszi a válaszokat.
-
thomas77
senior tag
Mindkét kártyahelyen tud 4G-t, de egyszerre csak az egyiken. Ráadásul ha 2 sim van benne, akkor csak a kettes tud 4G-t. A másik csk 2G-n megy olyankor.
Itt van még egy hiba: nem találtam a menüben, hogy hol lehet kikapcsolni a kártyákat külön-külön. Tehát vagy megy mind a kettő, vagy repülő mód.
Az ébresztést este megnézem. -
thomas77
senior tag
OK.
Megpróbálok egy gyors leírást összehozni, az első benyomások alapján.
Miért vettem meg? Poénból. Semmi szükségem rá, de rég vettem nokiát, gondoltam kipróbálom. A design egyértelműen nagyszerű. Pillanatnyilag talán a legokosabb butatelefon a piacon, olyan szolgáltatásokkal, mint a 4G,a VoLTE, hotspot funkció, dual (hibrid) sim, GPS, nagy készenléti idő, telepíthető alkalmazások stb.
Az E-digitálból hoztam 28e Ft-ért. Gondolom karácsonyra a fele lesz, szóval akinek nem sürgős, az várhat vele.Amit először észre lehet venni, hogy bekapcsolás után marha lassan indul el a telefon. Persze ez nem nagy kaland, de furcsa volt. A kijelző betekintési szöge katasztrófális. Szinte csak szemből látni. A fényerő nagyjából rendben van. A felbontás nagyon kevés, a színek nem túl élénkek. Mintha visszamentünk volna az időben 8 évet. Az E52-t volt hasonló élmény kezelni.
A sim kártyahelyekkel volt egy kis anomália. Először a kettes szlottba tettem be a telekomos kártyámat. Az óra beállítódott azonnal. Telefon ment is a netre, töltött valamit. A szokásos nyomkodás után már wifire is mehettem vele.
Kipróbáltam a hívást. A VoLTE nem ment. HD hang nem volt. Ettől függetlenül ment rendesen.
Ezután átraktam a kártyámat az egyes szlottba. Újraindítás után már nem állította be az órát. Nem tudom, miért.
Később beletettem az angol Three kártyámat a kettes szlottba. Újraindítás után megint pontosan járt az óra. Lehet, hogy csak a kettes szlott szinkronizálja az időt? Egyelőre nem tudom.Mind a két kártya a Telekom hálózatán landolt. El is neveztem volna a kártyákat, hogy ne keverjem őket össze. Itt jött a következő érdekesség. Tárcsázásnál felcseréli a kártya neveket. Ráadásul mind a két kártya a Telekomon volt... Elég nagy hiba. Visszaírtam az eredeti elnevezéseket (sim1, sim2) és most jó. Ilyet???
Még egy nagy hibát vettem észre. A telefonkönyvben lehet keresni. A legfelső sor van erre a célra fenntartva. De ha elkezdek gyalogolni a telefonkönyvben, később már nem tudok kezdőbetűre keresni, csak ha visszamasírozok a lista elejére.
A VoLTE hiányát nagyon nagy bajnak tartom. Írtam is az ügyfélszolgálatnak, ahol azt a választ kaptam, hogy ez a készülék nem tud VoLTE-t. Ezt azért nem nagyon értem, mert a Nokia oldalán írják, hogy tudja, és a dobozon is ott figyel a felirat. Nekifeszültem a csetnek is. Ott azt ígérték, hogy kinyomozzák, mi lehet a gond.
De hogy valami jót is írjak... Butatelefon létére nagyon okos. A google maps jól megy rajta. A GPS nagyon hamar talál jelet. A youtube is renben van. A készüléknek egész jó a hangja.
A google címjegyéket pár mp alatt betallózta, így nem kellett vesződni a nevek átmásolásával.
Amióta bent van a második sim, azóta van HD hangom is 3G-n. Nagyon jól szól a hangszóró a fülemnél és a mikrofon is nagyon jó minőségű benne. A túloldalról legalábbis ezt mondták a VoLTE-t használók.
Rengeteget nyomkodtam egész nap. Kollégák nézegették. Kb 30 percet telefonáltam is vele. Most 70%-on van az akksi. A három nap készenlét borítékolható.
Alkalmazás gyakorlatilag nincs hozzá egyelőre. Remélem ez később javulni fog.A hibák egy része, amiket leírtam szoftveresen javíthatók.
Aki nem akar tapicskolni, vagy csak a butatelefonját alarja felturbózni hotspot funkcióval, annak kiváló telefon lehet. -
thomas77
senior tag
Vettem egy 8110-est akárhanyadik telefonnak. Ha valakit érdekelnek a tapasztalatok, szívesen leírom...
-
tibor23
senior tag
Engem érdekelne, feltéve ha elmegy legalább egy hetet, a kamerája nem rosszabb, mint az S5610-é, jó a hangminősége, anyagminősége nem gagyi. Jelenleg S5610 van, rosszabbat nem akarok.
Amúgy nem tetszik ez a gagyi-retro, de csak nem akar kijönni minőségi nyomkodós telefon az S5610 óta. -
lócitrom
őstag
hány ilyen fos reboot lesz még? ez már felér egy meghurcolással. inkább csinálnák meg rendesen vagy sehogy.
-
törölt tag
Jobban belegondolva jó kis retro cucc.
-
Plague666
tag
Nekem tetszik a retró fíling miatt. Viszont összevissza olvasni dolgokat itt ott a tartalomról. Tehát most ezen a népszerű csevegőprogramok bármelyike megtalálható/telepíthető? Közösségi oldalak nem érdekelnek, böngészőből elérni úgyis, de az ingyen beszélgetésről, internethívásról le kell mondani vagy sem?
-
noss
tag
láttam róla tegnap fogdosós videót, ahol a bénán kialakított, egymáshoz túl közeli gombokra panaszkodtak.
az üzletemberek alaposan egy átgondolt döntésre jutottak: legyen inkább egy hitvány bóvli, mintsem egy valódi, méltó ikonikus darab. hisz a múlt, a hírnév arra jó, hogy tönkretegyük egy rossz viccel, nem arra, hogy emeljük a céget és tartsuk a dicső múlt színvonalát.
abban mindenképp a mátrixot idézi, hogy az épp működő telefont a kukába hajítsuk, mint a szemetet. pedig egy kis igényességgel, odafigyeléssel, egész kis többletköltség mellett mekkorát szólhatott volna...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nincs gomb a fedélhez.
Hát ez elég brühühü.
-
törölt tag
válasz
Stone_Ax #125 üzenetére
Sajnos igen.
----
Nekem régebben volt egy hétig Nokia X6-om, SymbianOS-szel, nagyon szerettem, de elhalálozott...és a javítása nem érte már meg....Pedig nagyon szerettem, nagyon sajnálom, hogy elromlott.
Abból már nagyon keveset találok használtat, és az sincs olyan állapotban, mint amilyet én szeretnék, meg a Symbian miatt nem érné meg. Remélem kb. 10-20 év múlva újraalkotják azt is......
-
törölt tag
válasz
Stone_Ax #119 üzenetére
Visszajöhetnének a QWERTY-s Nokiák is, kétféle változatban (nem érintőképernyős és érintőképernyős), szerintem azokra is lenne vásárló. Valami jó kamerával, fém burkolattal, mint ahogyan te is írtad.
(#115) janeszgol: ez jó hír, ezek szerint lehetséges, hogy a Nokia, azaz a HMD elindított más gyártóban is valami vágyat a régi sikeres telefonok újraalkotásáért.
-
Stone_Ax
csendes újonc
Ez jópofa.
Biztos, hogy veszek egyet, de megcsinálhatnák már az ilyen telókat fém házzal, Gorilla Glassal, normális Nokia N8 szintű kamerával...
Ne kelljen már mindenképp tapicskolós telefont venni ahhoz, ha az ember normális minőségben akar fényképezni egy telefonnal. 12mpx-es kamerát és minőségi burkolatot akarok ilyen kivitelben. Simán kiadnék érte 40-50-60 ezret is. Le a tapogatós telefonokkal!! -
janeszgol
félisten
Úgy látom másokat is megihletett a Nokia.
A Lenovo ügyvezetője nem zárná ki, hogy a Motorola RAZR újjászületik.
-
-
KO.zmahov
tag
Nekem nagyon tetszik!
Jelenleg is Nokia 515-öt használok! (meg van egy céges Honorom is)
Nyomógombos a frankó! -
törölt tag
Érdekesss. Nem több.
-
Crafter32
őstag
Használható kamera kellene még bele, hogy érdemes legyen lecserélni az okostelefont. Egy jó Nokia + tablet kombót szeretnék, de ez még nem az a telefon amire várunk. Max poénnak jó, mint a 3310.
-
Hallosz
senior tag
Akkor sem használtam, és most sem fogom.
-
törölt tag
8110 volt nekem is, imádtam. Ez jópofa, de valahogy nem látom benne a fantáziát.
-
törölt tag
"Igazából csak a lecsúszó fedlap zavar, mert szerintem ránézésre is törik."
Ezt én is így gondolom, valószínűleg valami jó recsegős-nyekergős lesz a csúszka, bár inkább ne legyen igazam.
Nekem mindkét színben tetszik, a sárga kicsit fiatalosabb, vidámabb, míg a fekete elegánsabb....
-
juuzer
addikt
Más: azt aláírom, hogy ez egy 8110-hez képest teljesen más kategória. Mmint anno a 8-as széria elég prémium volt ez meg... elég plasztik. Igazából csak a lecsúszó fedlap zavar, mert szerintem ránézésre is törik. Meg gondolom semmi mikrofon nincs mögötte csak egy érzékelő talán, ami felveszi a hívást/feloldja a képernyőt.
De akkor is tetszik sárgában
DD
-
judas13
veterán
1 banánt kérnék
Kettö lett maradhat?Fred23
Utállak! -
Halkow.
senior tag
Ha kipattana a fedél akkor azt mondanám oké, lehet van az a réteg de így kicsit más a szitú.
-
törölt tag
-
juuzer
addikt
válasz
Fancy-boy #94 üzenetére
Ezt nem tudtam, köszönöm
Nem tudom miért ódzkodom tőle annyira, talán a régi Mobilarena-s tesztek miatt (gigachinatelefonteszt) ahol még kb az összes telefon "MTK platformot használt" HW és SW tekintetében is
Btw az Alcatel Go Flip is KaiOS-t futtat. Az is egy élhető készüléknek tűnik
-
juuzer
addikt
Amúgy tetszetős. Sárgában mindeképp. Anno az 520-amra vadásztam sárga hátlapot
Egyébként örvendetes, hogy a Nokia elhagyta az MTK plattformot (asszem a 3310-es meg az előtte lévő budget S30+ csodái erre épültek).
-
hemaka
nagyúr
jaj, nem kellett volna
-
.Szaki.
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #88 üzenetére
Sajnos...Nem túl szimpatikus..
-
-
.Szaki.
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #85 üzenetére
Egy laikusra szerintem itthon is röhögve rá tudnak sózni "0Ft-ért" egy Nokia 1-et a szolgáltatók, a mami meg csak azt fogja látni, hogy hát ez mégiscsak Nokia, nem az a Xiaomi, vagy Huawei vagy mi, ki se tudom mondani a nevét, ez kell nekem..Olcsó és Nokia. Azt persze szegény nem fogja észrevenni, hogy a telefonvásárlás miatt + 2.000 Forint lesz 2 évig a tarifája, tehát 48.000Ft-ért vett magának egy papíron 30.000-es, a valóságban pedig alig 15.000-et érő használhatatlan vackot.
-
Mert azokat többnyire az olyan piacokon árulják, ahol a név automatikusan generálja az eladásokat... Lásd fejlődő országok.
Mondjuk nekem az a furcsa, hogy az olyan helyeken vannak emberek, akik megengedhetik maguknak, hogy egy drága vacakra költsenek olcsóbb, de jobb megoldások helyett. -
calocsay
tag
Hát nézz kicsit utána alaposabban, hogy mekkora eladásokat produkált a 3310. Az egész évben (!) eladott buta telefonok zöme 3310 volt. Iszonyat mennyiség ment el, annak ellenére,hogy a 3G verzió egy világgal jobb, az LTE kiadásról meg már ne is beszéljünk. Ebből szerintem sokkal többet eladnak, főleg a Google támogatás miatt. Zseniális szerintem. Fizikai munkát végzőknek teljesen vállalható. Mondjuk egy vizallóság jól jött volna még, meg egy AF kamera és bedarált volna mindent, de így is kvázi az egész mwc show-t ellopta, ugyan úgy,mint tavaly is. Ahogy megjelenik, máris megveszem. Engem megvett🤣😂😁
-
gepardlacee
tag
Én lehet, hogy veszek egy ilyet, okostelefon-függőségről remek leszoktató lehet. Csak lenne benne egy korrektebb kamera...
-
Jaj ne, ezt miért, Nokia?
-
wertigo1984
őstag
-
válasz
Depression #65 üzenetére
-
törölt tag
Hogy szerettem..
-
jacis
nagyúr
válasz
AttilaNokia #7 üzenetére
+1
Igen ez egy vicc az egykori matrixfonhoz képest.
Egy gagyi vacak az egész. Már maga a szine is egy gagyi hatást keltő választás. -
törölt tag
Van benne wifi, nem kerdeztem igy semmit sem.
-
Cyberpunk
félisten
Hmm de mennő is volt az anno.
-
.Szaki.
addikt
Na ez jópofa, ez inkább hasonlít az eredetire, mint a 3310.
A HMD kezdi megtalálni a helyét a piacon szerintem, a komolyabb telefonjaik is ígéretesek, és a poénok is. A fapad kategória az egyedüli amit nem értem, hogy miért erőltetnek. (1,2,3)
-
ROBERTOH
őstag
Nekem nincs bajom a kinézettel és a kézi flip letolással sem (mivel az eredetin is így volt). Ugyanakkor nem értem, hogy ha ilyen vastag a telefon, akkor hogyhogy nem fért bele jóval nagyobb aksi? Komolyabb kamerát és hardvert (memória, cpu) is el tudnék képzelni benne..
-
Nartaas
tag
Jópofa ez a retrózás de lehetne ezt igényesen is csinálni. Szép eladásokat lehetett volna csinálni 3310-el meg ezzel is egy gusztusosabb kivitelezéssel.
-
Dlink321b
csendes tag
Amikor az első képet megláttam a cikkben kezdtem örülni de amikor egy kicsit lejjebb vittem már nem annyira.Nem értem miért nem lehetett az eredeti régi kinézetet , gombsorokat, meghagyni csak egy színes kijelző kellett volna bele 4G egy kis proci , ram , valami OS és kész .
-
gergejly
aktív tag
Tényleg kézzel kell letolni az elejét ???
-
Depression
veterán
válasz
AttilaNokia #7 üzenetére
Hát igen, a 7110 az egyik legszebb telefon volt anno. Még most is nagyon szép a formája.
-
-
Ashitaka
tag
válasz
#52588800 #61 üzenetére
Samsung S5610 mikor megjelent az is kb. 80-90 eurón nyitott. Ég és föld a különbség a Samu javára. Igaz ők nem buliból adtak ki azt a telefont. Különben meg nem kell mindent belepakolni csak épp annyit hogy jó legyen. Modern,jó telóval is meglovagolhatnák a retro hypot. De ugye ízlések és pofonok. Ez nem lesz az én másod telefonom.
-
Ashitaka
tag
válasz
janeszgol #59 üzenetére
Én nem látom benne a zseniális húzást. Az eredeti a maga korában tényleg jó volt de én már akkor is totál haszontalannak gondoltam azt a flippet. Ok védi a billentyűzetet az időjárás ellen de kb ennyi. Jó lenne valami eladási adatot látni,hogy a Hmd-nek mennyire jött be a tavalyi remake,hogy tovább erőltetik ezt. Kicsivel nagyobb kijelző,jobb fényképező és nem ily gagyi kinézet s mindjárt látnám az értelmét én is. Aprósólyom +1
-
janeszgol
félisten
Hm, nem is rossz. Azert ez hardveresen sokkal erosebb, mint a tavalyi remake. (Dual Core, 0.5/4 gb ram/rom.)
A 4G alkalmazasa csillagos otos. Ugye nemely orszagban a 2G-t, nemelyekben a 3G-t szuntetik meg es marad sorban a 3G es 2G az LTE mellett. De DS39 leirta mar.
Zsenialis huzas es kidolgozas a cegtol. -
Aprósólyom
addikt
Amilyen high-tech cucc volt ez akkor, ez a remake annyira gagyinak látszik. Kérdem én, nem úgy kellene reamek-elni valamit, hogy az a mai korban hasonló hatást váltson ki? Ez a mostani, ma, úgy néz ki mint egy játék telefon, csak tényleg mellékesen működik is. Anno, a 8110 a saját korában meg non plus ultra volt.
-
callmeakos
veterán
Vajon eljutnak az 5800-ig?
-
tom956ster
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #55 üzenetére
Nem lenne rossz újítás az oldaltól, egy sima kis szavazó doboz egy egy ilyen cikkbe. Itt ugyanis egy ikonikus darab valamelyest nevezhető utódjáról van szó. Simán lehetne reprezentatív kérdőív belőle, mivel temérdek olvasótok van.
Egyébként azért is gondoltam érre, mert belőlem rögtön kicsúszott, hogy kell! Hogy minek, azt nem tudom elmagyarázni, egy Note 5 mellett semmi értelme semilyen future phonenak, de akkor is. Megvolt a 8110 használtan, egy igazi kuriózum mára. Ez is kell. Aztán valószínű meglepem vele szüleim, de akkor is...
Egyébként volt igény manapság 4g hotspotos future phonera a köreimben nem is oly rég, szóval lesz ennek piac, nem is kicsi, de lehet hogy nem épp Magyarországon.
Oltári nagy kár, hogy kihagyták a rugós mechanikát, ezt imádtam a 7110ben, abból is volt 2 db. Ugyan ez aktív flipper lesz? Csak au lesz, különben egy kalap szart ár ér a bill. cover. -
-=RelakS=-
veterán
Ha ez is olyan nehezen használható tré cucc lesz, mint a 3310, akkor inkább hagyják a fenébe.
-
Genova1983
tag
Végre túlléptek az S30+ rendszeren.
A slide miatt akár még sikeres is lehet az egyszerű hívás kezelés miatt az idősebb felhasználók körében.
Na meg nem kell bill.zár kombinációkkal bajlódni. -
törölt tag
válasz
vicsmith78 #51 üzenetére
Pont ilyet ástam el véletlen egy kábelárokba valamikor a dinoszauroszok idején.
-
törölt tag
válasz
Zsoltinho24 #46 üzenetére
Húzd csak el a függönyt a barlangon....
Ez HMD, ami Nokia néven ad ki telefont. Nem Nokia. -
vicsmith78
csendes tag
-
Fryskitt
addikt
Ez kb olyan élmény volt, mint amikor megtudtam, hogy nincs Mikulás.
-
szubrutin
aktív tag
Bulitelefonnak talan, bar akkor lehet letorne a flip
-
válasz
Zsoltinho24 #46 üzenetére
Nézd meg akkor a többi készülékeket is
-
ak76
senior tag
Remek!
Jöhet a 8810,a 8850,a 8910,a 8800,vagy a 7110,imádtam mindegyiket,vagy mekkora poén lenne már az N széria androiddal,vagy ezzel a kaIOS-al vagy mivel. -
Zsoltinho24
tag
A nokia ott folytatja ahol abba hagyta règen.Nem mèltò a nevère.Gusztustalan amit művel.A multat le kellene zàrni ès csak az ùj dolgokra kellene koncentràlni.
-
törölt tag
Retro dolgok is hoznak pénzt.
-
dz1989
senior tag
Szeritem nagyon jó ötlet.
Classzikus Modern külső.
Hát az AF az elfértvolna.
A kijelzőt azt inkább VGA-ra csináltam volna.
Valamint a rugosnyitás az mégnagyobbat ütött volna.
De egy "i" változattal még kijavíthatják.
Az operációs rendszere kíváncsi leszek. -
válasz
Viktor0610 #29 üzenetére
Nekem nem volt vele bajom, lehet szerencsém volt vele.
De a formája tetszett. Jó lenne hasonló olcsó de jó klasszikus készüléket látni,kapni. -
törölt tag
3310 -et is megvettem, ezt is meg fogom
-
calocsay
tag
Zseniális húzás, óriásit tárolnak ezzel is. ". Új év, új főhajtás, és azért remélhetőleg az eredmény a gyakorlatban jobb lesz a tavalyi nosztalgiapróbálkozásnál". - Ezt a mondatot egyszerűen nem tudom hová tenni. Bedarálta a feature piacot a 3310, akkorát robbant, mi lehet ennèl jobb eredmény???? Iszonyat mi mennyiséget adtak el belőle. Hát én csak azt kívánom, a 8110 is csak annyira legyen sikeres, mint a 3310 ,mert akkor folyamatosan jönni fognak a legendák.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Foglalt név #35 üzenetére
Igen, tudja:
"Nokia 8110 with 4G LTE and WiFi hotspot announced"
-
válasz
wertigo1984 #38 üzenetére
A legjobb kombináció ez volt a színben, ebben tetszik.
Igen, sajnos a gyári előlapot le kellett rajta cserélni, mert igen csak meg volt viselve mikor hozzám került a telefon... -
válasz
fornettisuti #34 üzenetére
-
wertigo1984
őstag
Varom mar, hogy mikor kap a 6310i egy ilyen ujratervezest. Nagy szerelmem a mai napig.
-
Foglalt név
addikt
WiFi hotspotot tud?
-
Pjotr
senior tag
Valami mátrix témát vehetett volna a kínai hozzá igazán. Vagy olyan sok a jogdij?
-
mrcrnl
tag
Már épp írni akartam, hogy inkább a Sirocco-t lehetne újrakreálni, és látom már jön is a piacra, de nem a régi dizájnnal, hanem a mai trendek szerint: [link]
-
Anulu79
addikt
Ez a letható rész vajon mennyi időt fog kibírni? Úgyértem, hogy vajon mikor fog kilazulni és magától csúszkálni?
A kijelző érintős? Erről nem láttam leírást. Vagy csak átsiklottam felette? -
válasz
Luck Dragon #27 üzenetére
A C5-00-t inkább ne erőltessék.
Nagyon sokat cseréltünk belőle... -
RRamstein
tag
Sárgában kéne
bár én 930nak örülnék leginkább androiddal
-
Hát ez annyira kellemetlen ...
Bár csak ne tették volna.Inkább készítettek volna normál klasszikus készüléket, mint a C5-00 vagy 515 volt .Dühítő
-
-
-
atike
nagyúr
A régi az akkori egyik legnagyobb királyság volt (volt is nem egy munkatársamnak) de ez az új variáns... Valahogy nem az igazi. Nagyon nem.
-
törölt tag
Évről évre próbálkoznak, remélem már jobban sikerült, mint a 3310 re-edition.
Kinézetre nekem tetszik, viszont a 4G kapcsolat szerintem indokolatlan funkció ilyen jellegű készülékbe, bár jó ha van, legfeljebb gyorsabban megjön az ímél.A vízállósága viszont elég vicces.
-
meroly
veterán
Ez nagyon kiraly
-
roli543
őstag
KEELLL!!!!!
-
papeti01
senior tag
válasz
AttilaNokia #7 üzenetére
a mai napig vennék egyet. menő készülék volt.
ez az új 8110 is jó... ha másnak nem viccnek -
kbyte1024
veterán
válasz
AttilaNokia #7 üzenetére
A legjobb teló volt
-
Ez meg minek.
Te jó ég! -
Na ez jól néz ki
(Nem úgy, mint a tavalyi hype-példány) -
6310i-t hozznák vissza...
-
válasz
AttilaNokia #7 üzenetére
8110-esről van szó amúgy.
-
válasz
AttilaNokia #7 üzenetére
Meg volt rajta tenisz.
Használtam vagy 2 évig, imádtam.
Ettől függetlenül a 8110 is bejött anno; ez az új se csúnya, csak éppen semmi értelmét nem látom.
-
törölt tag
Ha fog rajta futni egy-két app, akkor szerintem lesz rá kereslet. Nekem tetszik, kicsit fura design, de tetszik!
-
tha_answer
őstag
remelem eljutnak majd az n9-re is.
-
AttilaNokia
tag
Játéktelefon, nem tetszik. Még poénból se vennék. A 7110-es designja 100x igényesebb és eredetibb volt, ráadásul ott gombnyomásra pattant le a billentyűfedél.
-
arn
félisten
Most mi a remake, a leugro elolap? Ennyi?
-
Ez beteg, de tetszik.
És még lesz piaca is. A szolgáltatóknál konkrétan nincs feature phone. Pedig igény van rá.
-
Xaels
félisten
Komolyan retardált bagázs, ez fertelmes. Csinálhattak volna valami elegánsat is, de ez rémgagyi, fröccsöntött rettenet.
-
-
okcsani
csendes tag
Hát ennek nem nagyon látom értelmét... :/
-
Nekem tetszik!
Bár -gondolom- a minősége gagyi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest