Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Más: azt aláírom, hogy ez egy 8110-hez képest teljesen más kategória. Mmint anno a 8-as széria elég prémium volt ez meg... elég plasztik. Igazából csak a lecsúszó fedlap zavar, mert szerintem ránézésre is törik. Meg gondolom semmi mikrofon nincs mögötte csak egy érzékelő talán, ami felveszi a hívást/feloldja a képernyőt.
De akkor is tetszik sárgában
DD -
juuzer
addikt
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Ezt nem tudtam, köszönöm

Nem tudom miért ódzkodom tőle annyira, talán a régi Mobilarena-s tesztek miatt (gigachinatelefonteszt) ahol még kb az összes telefon "MTK platformot használt" HW és SW tekintetében is

Btw az Alcatel Go Flip is KaiOS-t futtat. Az is egy élhető készüléknek tűnik

-
juuzer
addikt
Amúgy tetszetős. Sárgában mindeképp. Anno az 520-amra vadásztam sárga hátlapot

Egyébként örvendetes, hogy a Nokia elhagyta az MTK plattformot (asszem a 3310-es meg az előtte lévő budget S30+ csodái erre épültek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Nikon DSLR topik
- Akciókamerák
- Windows 11
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
DD