- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tasker
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
convar
csendes tag
Sziasztok! Érdekelne hogy azt, hogy telefonálás közben nem lehet használni a diktafont (ill. ezzel együtt hogy így telefonbeszélgetés felvételére nem való) menet közben esetleg megoldotta-e már vmelyik szoftverfrissítés?
Vagy ha nem, akkor valaki aki jó angolos és esetleg írt is már/szokott írni a fejlesztőknek, esetleg megtenné-e azt hogy megírná nekik hogy a szoftver eme hiányosságát is még próbálják már megoldani?
Nekem ez a funkció továbbra is nagyon hiányzik belőle (pontosabban: nagyon hiányozna ha vennék egyet), szóval ezt én egy óriási visszalépésnek élném meg a jelenleg használt 12 éves Nokia 7390-esem után.
-
convar
csendes tag
Amúgy egy teszt már van róla, ami igencsak elszegte tőle a kedvem
[https://hup.hu/node/160076] -
convar
csendes tag
válasz
thomas77 #137 üzenetére
Szia! Én is kérdeznék még pár dolgot róla.
1. milyen a kamerája? Szép képeket készít? És videókat? Ha videót nem is, egy általa készített fotót esetleg tudnál csatolni? (Biztos láttad hogy itt is megteheted, nem kell hozzá képmegosztó oldalakra menni. Term. így sem erőszak, csak kérdezem
)
2. a diktafon az éppen aktuális telefonbeszélgetést is fel tudja venni?
3. a kihangosításra viszont írja hogy van. Akkor az valóban, ugye?
4. gyakran akar frissülgetni, akár pl. maga a Kaios? (Mert engem androidnál megőrjít, hogy szinte minden nap tucatszámra frissít olyan alkalmazásokat amiket legszívesebben inkább örökre eltüntetnék a tabletemről.)
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Microsoft Excel topic
- Anime filmek és sorozatok
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest