- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom956ster
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #55 üzenetére
Nem lenne rossz újítás az oldaltól, egy sima kis szavazó doboz egy egy ilyen cikkbe. Itt ugyanis egy ikonikus darab valamelyest nevezhető utódjáról van szó. Simán lehetne reprezentatív kérdőív belőle, mivel temérdek olvasótok van.
Egyébként azért is gondoltam érre, mert belőlem rögtön kicsúszott, hogy kell! Hogy minek, azt nem tudom elmagyarázni, egy Note 5 mellett semmi értelme semilyen future phonenak, de akkor is. Megvolt a 8110 használtan, egy igazi kuriózum mára. Ez is kell. Aztán valószínű meglepem vele szüleim, de akkor is...
Egyébként volt igény manapság 4g hotspotos future phonera a köreimben nem is oly rég, szóval lesz ennek piac, nem is kicsi, de lehet hogy nem épp Magyarországon.
Oltári nagy kár, hogy kihagyták a rugós mechanikát, ezt imádtam a 7110ben, abból is volt 2 db. Ugyan ez aktív flipper lesz? Csak au lesz, különben egy kalap szart ár ér a bill. cover.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest