- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom956ster
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #55 üzenetére
Nem lenne rossz újítás az oldaltól, egy sima kis szavazó doboz egy egy ilyen cikkbe. Itt ugyanis egy ikonikus darab valamelyest nevezhető utódjáról van szó. Simán lehetne reprezentatív kérdőív belőle, mivel temérdek olvasótok van.
Egyébként azért is gondoltam érre, mert belőlem rögtön kicsúszott, hogy kell! Hogy minek, azt nem tudom elmagyarázni, egy Note 5 mellett semmi értelme semilyen future phonenak, de akkor is. Megvolt a 8110 használtan, egy igazi kuriózum mára. Ez is kell. Aztán valószínű meglepem vele szüleim, de akkor is...
Egyébként volt igény manapság 4g hotspotos future phonera a köreimben nem is oly rég, szóval lesz ennek piac, nem is kicsi, de lehet hogy nem épp Magyarországon.
Oltári nagy kár, hogy kihagyták a rugós mechanikát, ezt imádtam a 7110ben, abból is volt 2 db. Ugyan ez aktív flipper lesz? Csak au lesz, különben egy kalap szart ár ér a bill. cover.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest