Hirdetés
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Stone_Ax
üzenetére
Sajnos igen.

----
Nekem régebben volt egy hétig Nokia X6-om, SymbianOS-szel, nagyon szerettem, de elhalálozott...és a javítása nem érte már meg....Pedig nagyon szerettem, nagyon sajnálom, hogy elromlott.
Abból már nagyon keveset találok használtat, és az sincs olyan állapotban, mint amilyet én szeretnék, meg a Symbian miatt nem érné meg. Remélem kb. 10-20 év múlva újraalkotják azt is...... -
törölt tag
válasz
Stone_Ax
üzenetére
Visszajöhetnének a QWERTY-s Nokiák is, kétféle változatban (nem érintőképernyős és érintőképernyős), szerintem azokra is lenne vásárló. Valami jó kamerával, fém burkolattal, mint ahogyan te is írtad.

(#115) janeszgol: ez jó hír, ezek szerint lehetséges, hogy a Nokia, azaz a HMD elindított más gyártóban is valami vágyat a régi sikeres telefonok újraalkotásáért.
-
törölt tag
"Igazából csak a lecsúszó fedlap zavar, mert szerintem ránézésre is törik."
Ezt én is így gondolom, valószínűleg valami jó recsegős-nyekergős lesz a csúszka, bár inkább ne legyen igazam.
Nekem mindkét színben tetszik, a sárga kicsit fiatalosabb, vidámabb, míg a fekete elegánsabb.... 
-
törölt tag
-
törölt tag
Van benne wifi, nem kerdeztem igy semmit sem.

-
törölt tag
Ha fog rajta futni egy-két app, akkor szerintem lesz rá kereslet. Nekem tetszik, kicsit fura design, de tetszik!

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lesz mit a Nokiának - azaz a HMD-nek - újraalkotni. 

Nekem mindkét színben tetszik, a sárga kicsit fiatalosabb, vidámabb, míg a fekete elegánsabb....