- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom956ster
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #55 üzenetére
Nem lenne rossz újítás az oldaltól, egy sima kis szavazó doboz egy egy ilyen cikkbe. Itt ugyanis egy ikonikus darab valamelyest nevezhető utódjáról van szó. Simán lehetne reprezentatív kérdőív belőle, mivel temérdek olvasótok van.
Egyébként azért is gondoltam érre, mert belőlem rögtön kicsúszott, hogy kell! Hogy minek, azt nem tudom elmagyarázni, egy Note 5 mellett semmi értelme semilyen future phonenak, de akkor is. Megvolt a 8110 használtan, egy igazi kuriózum mára. Ez is kell. Aztán valószínű meglepem vele szüleim, de akkor is...
Egyébként volt igény manapság 4g hotspotos future phonera a köreimben nem is oly rég, szóval lesz ennek piac, nem is kicsi, de lehet hogy nem épp Magyarországon.
Oltári nagy kár, hogy kihagyták a rugós mechanikát, ezt imádtam a 7110ben, abból is volt 2 db. Ugyan ez aktív flipper lesz? Csak au lesz, különben egy kalap szart ár ér a bill. cover.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest