- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
thomas77 #137 üzenetére
Köszönöm a hasznos információkat! A készülékem ma jött meg, szinte teljesen le van merülve, ezért most töltöm. A telefont kimondottan a Digi mobil beindulása miatt vettem. Ezen szeretném a szolgáltatást tesztelni.
Mindenképpen másodlagos készülék lesz egy Samsung S6 mellet (ez sem egy mai modell, de nekem tökéletesen megfelel)Miket vártam a készüléktől (összehasonlítva egy okos telefonnal, úgy hogy tudom ez nem az): hosszú üzemidő, 4G/LTE, VoLTE, dual sim, hotspot, internet, wifi, BT, GPS, kb. ennyi.
Amióta bent van a második sim, azóta van HD hangom is 3G-n.
Ez azért mégiscsak a VoLTE meglétére utal. Nem lehet hogy az ehhez szüksége SIM nem jó slotban volt?Ha kipróbáltam hogy miket tud, akkor én is írok egy összefoglalót.
-
convar
csendes tag
válasz
thomas77 #137 üzenetére
Szia! Én is kérdeznék még pár dolgot róla.
1. milyen a kamerája? Szép képeket készít? És videókat? Ha videót nem is, egy általa készített fotót esetleg tudnál csatolni? (Biztos láttad hogy itt is megteheted, nem kell hozzá képmegosztó oldalakra menni. Term. így sem erőszak, csak kérdezem
)
2. a diktafon az éppen aktuális telefonbeszélgetést is fel tudja venni?
3. a kihangosításra viszont írja hogy van. Akkor az valóban, ugye?
4. gyakran akar frissülgetni, akár pl. maga a Kaios? (Mert engem androidnál megőrjít, hogy szinte minden nap tucatszámra frissít olyan alkalmazásokat amiket legszívesebben inkább örökre eltüntetnék a tabletemről.)
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest