Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
calocsay
tag
Hát nézz kicsit utána alaposabban, hogy mekkora eladásokat produkált a 3310. Az egész évben (!) eladott buta telefonok zöme 3310 volt. Iszonyat mennyiség ment el, annak ellenére,hogy a 3G verzió egy világgal jobb, az LTE kiadásról meg már ne is beszéljünk. Ebből szerintem sokkal többet eladnak, főleg a Google támogatás miatt. Zseniális szerintem. Fizikai munkát végzőknek teljesen vállalható. Mondjuk egy vizallóság jól jött volna még, meg egy AF kamera és bedarált volna mindent, de így is kvázi az egész mwc show-t ellopta, ugyan úgy,mint tavaly is. Ahogy megjelenik, máris megveszem. Engem megvett🤣😂😁
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest