- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
calocsay
tag
Hát nézz kicsit utána alaposabban, hogy mekkora eladásokat produkált a 3310. Az egész évben (!) eladott buta telefonok zöme 3310 volt. Iszonyat mennyiség ment el, annak ellenére,hogy a 3G verzió egy világgal jobb, az LTE kiadásról meg már ne is beszéljünk. Ebből szerintem sokkal többet eladnak, főleg a Google támogatás miatt. Zseniális szerintem. Fizikai munkát végzőknek teljesen vállalható. Mondjuk egy vizallóság jól jött volna még, meg egy AF kamera és bedarált volna mindent, de így is kvázi az egész mwc show-t ellopta, ugyan úgy,mint tavaly is. Ahogy megjelenik, máris megveszem. Engem megvett🤣😂😁
-
calocsay
tag
Zseniális húzás, óriásit tárolnak ezzel is. ". Új év, új főhajtás, és azért remélhetőleg az eredmény a gyakorlatban jobb lesz a tavalyi nosztalgiapróbálkozásnál". - Ezt a mondatot egyszerűen nem tudom hová tenni. Bedarálta a feature piacot a 3310, akkorát robbant, mi lehet ennèl jobb eredmény???? Iszonyat mi mennyiséget adtak el belőle. Hát én csak azt kívánom, a 8110 is csak annyira legyen sikeres, mint a 3310 ,mert akkor folyamatosan jönni fognak a legendák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- potyautas: Vágyak
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest