- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
calocsay
tag
Hát nézz kicsit utána alaposabban, hogy mekkora eladásokat produkált a 3310. Az egész évben (!) eladott buta telefonok zöme 3310 volt. Iszonyat mennyiség ment el, annak ellenére,hogy a 3G verzió egy világgal jobb, az LTE kiadásról meg már ne is beszéljünk. Ebből szerintem sokkal többet eladnak, főleg a Google támogatás miatt. Zseniális szerintem. Fizikai munkát végzőknek teljesen vállalható. Mondjuk egy vizallóság jól jött volna még, meg egy AF kamera és bedarált volna mindent, de így is kvázi az egész mwc show-t ellopta, ugyan úgy,mint tavaly is. Ahogy megjelenik, máris megveszem. Engem megvett🤣😂😁
-
calocsay
tag
Zseniális húzás, óriásit tárolnak ezzel is. ". Új év, új főhajtás, és azért remélhetőleg az eredmény a gyakorlatban jobb lesz a tavalyi nosztalgiapróbálkozásnál". - Ezt a mondatot egyszerűen nem tudom hová tenni. Bedarálta a feature piacot a 3310, akkorát robbant, mi lehet ennèl jobb eredmény???? Iszonyat mi mennyiséget adtak el belőle. Hát én csak azt kívánom, a 8110 is csak annyira legyen sikeres, mint a 3310 ,mert akkor folyamatosan jönni fognak a legendák.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- SzoftverPremium.hu
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest