- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android Autót minden mobilra!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
thomas77 #137 üzenetére
Köszönöm a hasznos információkat! A készülékem ma jött meg, szinte teljesen le van merülve, ezért most töltöm. A telefont kimondottan a Digi mobil beindulása miatt vettem. Ezen szeretném a szolgáltatást tesztelni.
Mindenképpen másodlagos készülék lesz egy Samsung S6 mellet (ez sem egy mai modell, de nekem tökéletesen megfelel)Miket vártam a készüléktől (összehasonlítva egy okos telefonnal, úgy hogy tudom ez nem az): hosszú üzemidő, 4G/LTE, VoLTE, dual sim, hotspot, internet, wifi, BT, GPS, kb. ennyi.
Amióta bent van a második sim, azóta van HD hangom is 3G-n.
Ez azért mégiscsak a VoLTE meglétére utal. Nem lehet hogy az ehhez szüksége SIM nem jó slotban volt?Ha kipróbáltam hogy miket tud, akkor én is írok egy összefoglalót.
-
convar
csendes tag
válasz
thomas77 #137 üzenetére
Szia! Én is kérdeznék még pár dolgot róla.
1. milyen a kamerája? Szép képeket készít? És videókat? Ha videót nem is, egy általa készített fotót esetleg tudnál csatolni? (Biztos láttad hogy itt is megteheted, nem kell hozzá képmegosztó oldalakra menni. Term. így sem erőszak, csak kérdezem
)
2. a diktafon az éppen aktuális telefonbeszélgetést is fel tudja venni?
3. a kihangosításra viszont írja hogy van. Akkor az valóban, ugye?
4. gyakran akar frissülgetni, akár pl. maga a Kaios? (Mert engem androidnál megőrjít, hogy szinte minden nap tucatszámra frissít olyan alkalmazásokat amiket legszívesebben inkább örökre eltüntetnék a tabletemről.)
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Nintendo Switch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest