- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
=WiNTeR= #117 üzenetére
Szinte biztos. Egy másik topikban írtam arról, hogy valószínűleg szándékosan nem erőltették meg magukat a tervezők az S9-nél (jó-jó az S9, de egy S8 tulajnak tuti nem éri meg váltani, de még S7 esetén se feltétlenül - persze fölös pénz ugye mindig más helyzetet teremt), mert ha túl durva telefont hoznak ki, akkor mit dobnak be jövőre.
-
Keem1
veterán
Szerintem már nem is nagyon akarták ellőni a nagy fegyvereket, mert jövőre tényleg nagyot kell dobni (S10, a név kötelez).
76 Silenc3Hun:
Az S7-nél még egyszer se éreztem kevésnek a 4 GB-ot az elmúlt 2 év alatt. De ha a világ egyik legnagyobbja kiadja az aktuális csúcsot, amibe illik minden elérhetőt bepakolni, akkor a 4 GB nem hangzik túl jól. -
Keem1
veterán
Valahogy éreztem, hogy a vicces részeket (emoji) csaj fogja bemutatni
talamasca:
A legolcsóbb csomagokkal tényleg nincs sok. Anyám ezer éves okostelót használ, de korlátlan dumás csomagja van. Az ő nevére vettünk egy telót a húgomnak, A 200 ezres teló simán valami 60-80 körül jött ki, az is kamatmentes részletre. -
Keem1
veterán
válasz
Bumblebeee #24 üzenetére
Az megvan, hogy nyitóár? Pár hónap és tuti beesik egy vállalható árra. És a szolgáltatói hűségkedvezményeket még nem is említettem a kamatmentes részletfizetéssel.
Ez csak most (és még pár hónapig ennyi).
Annak idején az S4 kb. 180 körül nyitott, Black Friday-en 120 alatt jutottam hozzá. -
Keem1
veterán
válasz
TheBikerider #12 üzenetére
A különbség 0,4 col átlósan, ami nincs egy centi sem. És még mindig átlósan. Ahol van S9 méret, ott biztosan lesz alig több, mint fél centivel nagyobb is szvsz.
Igazából akinek nagy, annak már az S9 is nagy. Ezért érzem túl nagynak a különbséget a két telóhoz képest, ami már nincs az árral arányban.batai15:
Szinte biztos vagyok benne, hogy az S8-cal is kompatibilis lesz, legfeljebb egy szoftverfrissítés árán. -
Keem1
veterán
Úgy látom, hogy idén a sima S9 egyszerűen nem éri meg. Pont fontos részekben térnek el (két hátsó kamera, RAM!), és a 30 ezres különbség itt elhanyagolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged