Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglepődve olvasom, hogy mennyire pozitív a komment szekció, én S6 Edge tulajként még mindig fanyalogva tekintek az S9-re..
Engem kicsit olyan érzés fog el, hogy egy "szuperül" felépített marketing kampánnyal akarták elfedni azt, hogy az S9 csak a kötelező hézagot tölti ki az S8 és S10 között, bármilyen erőfeszítés nélkül..És igen, minden második széria kap komolyabb változtatásokat, de én pl az S7/S7edge bemutatóját nem ilyen unottan néztem végig, sokkal jobban lázba hozott, akkori friss S6edge tulajként.
Annyira sztárolták az esemény alatt a színeket, de szerintem pont semmilyen kategória mind.
Mentségükre váljon, hogy a körülményekhez képest korrektek az árral, és még egy évet már nem szívesen töltök együtt az S6-tal, de őszintén remélem, hogy a motorháztető alatt is lapul néhány apróság, például egy frissített rezgőmotor, ami az S8-nál szerintem irritálóan gagyi nyomás-visszajelzést ad.
(Csak nekem tűnt úgy, hogy simán szaggatott az ARemoji? Kb. mint a snapchat filterek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Matematika topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Microsoft Excel topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest