Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vtommy

aktív tag

Meglepődve olvasom, hogy mennyire pozitív a komment szekció, én S6 Edge tulajként még mindig fanyalogva tekintek az S9-re..
    Engem kicsit olyan érzés fog el, hogy egy "szuperül" felépített marketing kampánnyal akarták elfedni azt, hogy az S9 csak a kötelező hézagot tölti ki az S8 és S10 között, bármilyen erőfeszítés nélkül..

És igen, minden második széria kap komolyabb változtatásokat, de én pl az S7/S7edge bemutatóját nem ilyen unottan néztem végig, sokkal jobban lázba hozott, akkori friss S6edge tulajként.

Annyira sztárolták az esemény alatt a színeket, de szerintem pont semmilyen kategória mind.

Mentségükre váljon, hogy a körülményekhez képest korrektek az árral, és még egy évet már nem szívesen töltök együtt az S6-tal, de őszintén remélem, hogy a motorháztető alatt is lapul néhány apróság, például egy frissített rezgőmotor, ami az S8-nál szerintem irritálóan gagyi nyomás-visszajelzést ad.

(Csak nekem tűnt úgy, hogy simán szaggatott az ARemoji? Kb. mint a snapchat filterek)

Új hozzászólás Aktív témák