Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
MrTwister #571 üzenetére
Levonják a végösszegből, és úgy módosul a törlesztőd további része
Pl 280-30, akkor a maradék 250ezret osztják el a 10 vagy 24 hónapos futamidőre, nem a hónapok száma rövidül, hanem a törlesztő összege
A régi telefon árát oda adják neked kp-baEgy dolgot nem kérdeztem meg, és azt most bánom, de hátha tud itt valaki mondani valamit
Hogy samsung boltban, ha egy nagyon régi kis szutyok okostelefont viszek, ami működik, azt beszámítják-e Pl: 1000 forintba és mellé adnak egy 30k kupont? Úgy emlékszem igen, de nem vagyok benne biztos, ezt valaki megerősíthetné nekem -
enginev3.0
félisten
Samsungba boltba
10 vagy 24 hónapos 0% OTP hitelre lehet kihozni
Helyben kifizetik a készüléked árát és adnak egy 30k kupont
A hitel elbírálás 30 perc nagyjábólSzemélyi, lakcím kártya, számla kivonat, befizetett számla (lakcímmel egyező)
Én telefonomért 10 másodperces ránézésre egyből a maximum 67ezres árat adják (S7 edge)
-
enginev3.0
félisten
Rendora hogy lehet olyan telefont beküldeni ami nincs benne a listában?
-
enginev3.0
félisten
notebook.hu-nál is van 0%thm most néztem
A telefon felvásárlást hanyagolni kell, inkább el kell adni ha tudja az ember
-
enginev3.0
félisten
Ebben már csak az a szomorú, hogy 0% thm-re csak szolgáltatónál vagy auchannál van lehetőség, auchanba meg kell hozzá auchan kártya ami nekem nincs
Egyébként én úgy látom hogy azoknál a partnereknél ahol a rendo intézi a beszámítandó telefonokat (és ezzel a 30k kupont), ott csak a rendo oldalán található készülékeket veszik be, ami elég korlátozott
Szóval csak azokat veszik be amik itt vannak
[link] -
enginev3.0
félisten
El akarom adni az S7 edge-t, és ha a rendo oldalán feltüntetett 67k-t adnák érte, plusz egy 30ezres kupont az számomra tökéletes lenne
-
enginev3.0
félisten
Ha személyesen samsungbam vagy mm-ben adom le a régi készülékem akkor azonnal kifizetik az árát? Csinálta már valaki így?
-
enginev3.0
félisten
Na jó, most kellemesen csalódtam a samsungban, ez szebb mint az összes korábbi renderkép
Tuti hogy lesz egy ilyenem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest