- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
yoli666
tag
Pont én is így voltam, hogy már untam a bemutatót, nagyon lapos és nyögvenyelős volt.
Már nagyon régóta csak samsung telóm van, de nem fogott el a húúú de nagyon meg akarom venni érzés...
Az ARemoji egy vicc volt, már ott is össze vissza ugrált, szaggatott. Nem is beszélve arról, hogy a szájmozgás még csak megközelítőleg sem hasonlított a valósra.
Mondjuk szerencsére engem az emoji a legkevésbé izgat, csak kicsit égő volt hogy a bemutatón sem megy rendesen. De a S10-re kíváncsi vagyok már most, ott ilyen alibi bemutatóval már nagy égés lesz....
És ott aztán már valamit tényleg oda kell tenni! -
“...Engem kicsit olyan érzés fog el, hogy egy "szuperül" felépített marketing kampánnyal akarták elfedni azt, hogy az S9 csak a kötelező hézagot tölti ki az S8 és S10 között, bármilyen erőfeszítés nélkül....”
És akkor mivan?
Azért az túlzás,hogy semmi erőfeszítés nincs. Igenis vannak változások az S8-hoz képest. És nem a külsőt kell nézni,bár a hátlapot is átvariálták.
(Vannak egyének,akiknek mindegy mit csinálnak,akkor sem tetszik.) -
atike
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest