Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
bgabesz75 #37 üzenetére
A paroxizmális pitvarfibrilláció bármikor elmúlhat. Ezért az újbóli mérés nem biztos, hogy felülírja az elsőt. Én hinnék neki. A hirtelen kamrai szívhalál jelzése viszont sok orvosos számára kétséges, mert nagyon sok dologtól függhet, az csak jóslásnak tekinthető szvsz. A pitvarfibrilláció viszont nem. Ilyenkor ki kell nyomtani a kétséges mérést (EKG-t) és az orvosnak megmutatni. Ő eldönti, hogy az volt e vagy sem. Ha két EKG jel között időkülönbség nagyon gyakran változik (szabálytalan a szívritmus) és ha sokszor nincs p hullám (ez a csúcs előtti), akkor az pitvarfibrilláció. A gyakorlott orvosi szem ezt azonnal meglátja.
(#40) Luxurka: Sajnos betegként van tapasztalatom benne. Mint biológus utánanéztem a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest