- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
WinstonWolf #90 üzenetére
Na majd mikor egy nyílt forgalmas helyen te a telefont kirakod egy asztalra tölteni és eltűnik akkor is azt mond hogy hú de jó ez a qi töltés.
Mert ha én egy közösségi térben vagyok vagy beszélgetek vagy azt figyelem folyamatosan hogy az asztalon levő telefonom elviszi e valaki.
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
WinstonWolf #98 üzenetére
Ott a pont.Ráadásúl mér a vezeték nélküli töltés is fejlődött tudja a gyorstöltési szabványokat is,Sokan nem vágják ezt és azt hiszik 0.5 A a töltése.....
(#102) hajbel
Urban legendekkel ne fárassz Amióta van lehetőség gyorstöltésre és vezeték nélkülire mindene esetben használom.Egyik akkum sem lett roszabb tőlük.Illetve a kb 2.5 év után lett látványos a gyengülés(kábeles töltésnél is) dehát a legtöbben 2 évent cserélünk telefont vagy...AKKUT! Mindenféleképpen....
-
válasz
WinstonWolf #98 üzenetére
Étteremben leülsz egy asztalhoz enni. Leteszed a telefont és tölt. De basszus, a főnököd írt, és sürgős a válasz.
Kezedbe veszed a telefont.
Hopp, nem tölt. -
törölt tag
válasz
Tök kényelmes, csak marha lassú. Ha mondjuk északára leteszed az éjjeliszekrényre, akkor még oké, de nap közben, amikor mondjuk leülsz egy italra valahol, akkor a gyorstöltés sokkal praktikusabb, mert mondjuk 5 perc alatt annyi szuflát nyom a telefonba, mint egy ilyen vezeték nélküli fél óra alatt.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Az mitől nem egységsugarú, hogy te csak a kényelmet látod benne és próbálod győzködni az embereket hogy ez bizony az? Mint írtam én is próbálkoztam a használatával, de több volt a kényelmetlenség mint a kényelem ezzel a tipusú vezetékes töltéssel(mert ugye ez is vezetékes). Nem olyan bonyolult dolog megérteni, hogy más igények szerint használjuk az eszközeinket ezért más vélemények születnek arról, hogy kinek mennyire kényelmes használni. Attól, hogy azt írod kényelmes még nem feltétlenül lesz az. Mexikóban sem mindenki nyaral, meg sokunknak az autókázást is kibírja töltés nélkül a telefon.
Ettől függetlenül haragszom az LG-re hogy kispórolják az EU verzióból a quad DAC-al együtt mert a lényeg az lenne, hogy minél szélesebb rétegnek kedvezzenek a kényelmi funkciókkal. Meg hát ugye az én igényeim is változhatnak és jó ha én is megkapom azt ami az amerikai és kóreai piacon alap. -
hajbel
addikt
válasz
Kocsiban polcon nem rázkódik? Tölt, majd megáll? Mexikóban viszont nem számítottál vezeték nélküli töltőre, tehát vitted magaddal a töltőt, szóval nem volt létszükséglet. Nekem az volt a bajom, hogy amikor valami értesítésem volt, oda kellett menni, a telefon fölé kellett hajolni, hogy megnézzem, mi baja van, nem lehetett szokás szerint felkapni. Vagy pl. akkor mi van ha hívnak közben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest