2018. április 24., kedd

Gyorskeresés

Sz​ponz​oru​nk

MWC 2017: Interjú Ken Honggal

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Az LG kommunikációs igazgatója hozta a szokásos formáját, hosszasan beszélgettünk a G5 kudarcáról és arról, hogy ezen hogyan változtathat majd a G6.

Nincs MWC Ken Hong nélkül  tartja a mobilarenás közmondás. Idén sem szakadt meg a sorozat, az LG emblematikus kommunikációs igazgatója most is őszintén beszélt arról, hogy mi siklott félre a G5 kapcsán, hogyan tud ezen javítani a G6 és mivel készül még az LG az év további részében. 13 perces gigainterjúnk következik:

Kamerán kívül, utólag arról is érdeklődtünk, hogy miért térnek el a G6-ok az egyes régiókban, hiszen az Egyesült Államokban lévőben lesz Qi-töltési lehetőség, egyes ázsiai piacokon komolyabb DAC-t építenek beléjük, de ezeket az európai felhasználók nem kapják meg. Ken elmondta, hogy mindez komoly piackutatásra épül, nem akarták ugyanis, hogy a készülék ára olyan funkciók miatt nőjön, amelyeket a többség nem használna. Mindez persze nem azt jelenti, hogy egy európai felhasználót sem érdekelne a jobb DAC vagy a Qi-töltés, de a kutatások ezt adták ki.

Az LG számára nagyon fontos a G6 sikere, ezért idén először Ken Hong rögtön a kiállításon átadott szerkesztőségünknek egy előszériás G6-ot, hogy minél hamarabb be tudjuk mutatni a termék legfontosabb újításait, de hangsúlyozta, hogy a részletes teszttel várjuk majd meg a végleges modellt, már csak azért is, mert az előzeteshez egyelőre csak amerikai verziót tudott biztosítani, ami bizonyos pontokon eltér majd attól, amit Európában lehet majd kapni. Mindenesetre hamarosan a G6-ról tudunk egy előzetes tesztet publikálni.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákEuStock.euTelekom

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hir​detés​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.