- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
WinstonWolf #90 üzenetére
Az mitől nem egységsugarú, hogy te csak a kényelmet látod benne és próbálod győzködni az embereket hogy ez bizony az? Mint írtam én is próbálkoztam a használatával, de több volt a kényelmetlenség mint a kényelem ezzel a tipusú vezetékes töltéssel(mert ugye ez is vezetékes). Nem olyan bonyolult dolog megérteni, hogy más igények szerint használjuk az eszközeinket ezért más vélemények születnek arról, hogy kinek mennyire kényelmes használni. Attól, hogy azt írod kényelmes még nem feltétlenül lesz az. Mexikóban sem mindenki nyaral, meg sokunknak az autókázást is kibírja töltés nélkül a telefon.
Ettől függetlenül haragszom az LG-re hogy kispórolják az EU verzióból a quad DAC-al együtt mert a lényeg az lenne, hogy minél szélesebb rétegnek kedvezzenek a kényelmi funkciókkal. Meg hát ugye az én igényeim is változhatnak és jó ha én is megkapom azt ami az amerikai és kóreai piacon alap.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest