Hirdetés
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
WinstonWolf
üzenetére
Az mitől nem egységsugarú, hogy te csak a kényelmet látod benne és próbálod győzködni az embereket hogy ez bizony az? Mint írtam én is próbálkoztam a használatával, de több volt a kényelmetlenség mint a kényelem ezzel a tipusú vezetékes töltéssel(mert ugye ez is vezetékes). Nem olyan bonyolult dolog megérteni, hogy más igények szerint használjuk az eszközeinket ezért más vélemények születnek arról, hogy kinek mennyire kényelmes használni. Attól, hogy azt írod kényelmes még nem feltétlenül lesz az. Mexikóban sem mindenki nyaral, meg sokunknak az autókázást is kibírja töltés nélkül a telefon.
Ettől függetlenül haragszom az LG-re hogy kispórolják az EU verzióból a quad DAC-al együtt mert a lényeg az lenne, hogy minél szélesebb rétegnek kedvezzenek a kényelmi funkciókkal. Meg hát ugye az én igényeim is változhatnak és jó ha én is megkapom azt ami az amerikai és kóreai piacon alap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubuntu Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Elektromos autók - motorok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest