- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
janeszgol #114 üzenetére
Na ezen is lehet vitatkozni.
1 - Nekem pl. nincs powerbankom.
2 - Én fentebb csak egy példát írtam, de nem egyszer volt olyan, hogy két nap használat után a telefont töltőre raktam volna (30%), de hirtelen közbejött dolgok miatt el kellett mennem több órára (helyzetből adódóan közben is muszáj volt használni a készüléket), és mire végeztem, addigra 3%-on volt a szerencsétlen.
Oké, lehet, hogy be kéne szereznem egy powerbankot. De én a vezeték nélküli töltéssel nem mennék semmire. -
Figyi.
Van indulás előtt 5 perced, hogy vigyél egy minimális életet a merülés szélén álló telódba.
Hív a gyereked.
Nincs BT headseted, nincs powerbankod.
Mit csinálsz?
Vannak ilyen-olyan helyzetek, erre ez, arra pedig az a jobb megoldás, és mindenki különböző mértékben tart igényt erre vagy arra.
Neked bevált a vezeték nélküli töltés.
Másoknak nem.
Ebben egyetértünk.
Szerintem vegyél vissza a lekezelő stílusból, főleg, ha másokat meg akarsz meggyőzni egy vitában. -
válasz
WinstonWolf #98 üzenetére
Étteremben leülsz egy asztalhoz enni. Leteszed a telefont és tölt. De basszus, a főnököd írt, és sürgős a válasz.
Kezedbe veszed a telefont.
Hopp, nem tölt. -
válasz
tomboy0013 #92 üzenetére
Ott a pont.
A dac meg a "vezeték nélküli" töltés kihagyása lehet, hogy rövid távon jobban megéri pénzügyileg, mint meggyőzni egy szélesebb kört a plusz fícsörökkel, de hosszú távon ezek az apróságok fognak oda vezetni, hogy az emberek egy része, és később egyre nagyobb része inkább más gyártó felé fordul, akikben lehet érezni némi "törődést".
Szóval hiba kihagyni ezeket, ha kényelmes, ha nem. -
-
-
-
-
Amúgy ázsiában tényleg az van, hogy kb. a fiatalok 70%-a tisztában van a hardveres dolgokkal, így pl. egy jobb DAC-os telóért többet hajlandóak áldozni.
Ellenben pl. itthon a felhasználók 99%-a annyit tud a telefonjáról, hogy Samsung, 13MP-es kamerája van és tud rajta netezni.
Megkérdezem, hogy milyen modell, és nem tudja, vagy jobb esetben "valami Jé"... -
-
válasz
Remekelek28 #26 üzenetére
Japánban se biztos, hogy a DAC modult vitték, mint a cukrot, ugyanis az LG nem egy ismert márka ott kint.
Korea, na ott viszont elképzelhető, hogy volt kereslet a modulokra.A videóhoz: Ken mindig is szimpatikusan tolja a marketingdumát, most sem volt ez másképp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videó stream letöltése
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest