Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
WinstonWolf #90 üzenetére
Az mitől nem egységsugarú, hogy te csak a kényelmet látod benne és próbálod győzködni az embereket hogy ez bizony az? Mint írtam én is próbálkoztam a használatával, de több volt a kényelmetlenség mint a kényelem ezzel a tipusú vezetékes töltéssel(mert ugye ez is vezetékes). Nem olyan bonyolult dolog megérteni, hogy más igények szerint használjuk az eszközeinket ezért más vélemények születnek arról, hogy kinek mennyire kényelmes használni. Attól, hogy azt írod kényelmes még nem feltétlenül lesz az. Mexikóban sem mindenki nyaral, meg sokunknak az autókázást is kibírja töltés nélkül a telefon.
Ettől függetlenül haragszom az LG-re hogy kispórolják az EU verzióból a quad DAC-al együtt mert a lényeg az lenne, hogy minél szélesebb rétegnek kedvezzenek a kényelmi funkciókkal. Meg hát ugye az én igényeim is változhatnak és jó ha én is megkapom azt ami az amerikai és kóreai piacon alap. -
tomboy0013
veterán
válasz
RaveForce #71 üzenetére
Szerintem meg jelenlegi formájában a QI a visszamaradott. Lumia 930-hoz használtam, de 1,5 év alatt ha 10-szer rátettem lehet sokat mondok. Egy olyan embernek oké aki irodába csücsül, de én csak a lassúságát vettem észre, meghogy forróbb tőle a teló mint jelenlegi gyors töltés közben. Piszok lassan töltött, meg így is helyhez volt rögzítve, mert valójában ez is csak egy vezetékes töltési forma. El is ajándékoztam a töltőt mert totál haszontalan volt a hétköznapok során. De hát mások vagyunk más igénnyel így egyáltalán nem lehet rá mondani, hogy csak haszna van és mindenkinek jó mert ez nem igaz.
-
tomboy0013
veterán
-
tomboy0013
veterán
Megkérdezhettétek volna tőle azt is, hogy miért herélt G6 jön az EU-ba Quad DAC és vezetéknélküli töltés nélkül.
Ettől függetlenül várom nagyon a G6 tesztet, különösen a kamerás részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest