- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
CptAdamica
veterán
Érdekes, hogy csak 1 évet vállalnak rá. Egyedül a firstphone az, akik 2 év gyártói garanciával árulják, ahogy eddig láttam.
Szerk: amúgy van még pár bolt
-
-
"Ezért sok. Azért nyáron az lesz akár 50°C is és nem lesz olyan pontja a telefonnak amit meg lehetne fogni."
Most viccelsz?
Ez lesz a nyár slágere:
Nem kell megvenned a strandon a drága lángost, meg palacsintát, mert helyben el tudod készíteni őket anyag áron a mobillal!Képzeljétek el:
re Lángos.
-
Dr.Anonymus
addikt
Elég jó lett
sajnálom, hogy a snapi810-es lehúzza kicsit
de kit érdekel, már az m7/m8 is bőven jó volt teljesítményben
a kamera is nagyon üt
az éjszakai fotók csak azért bénák mert az automatika felveszi az ISO-t
de azt úgy is mindig felülírom, és leveszem minimumra, akkor nem zajosak a fotók!szóval alig várom, hogy megkaparintsam
egyébként a samsung bérenc honlapok megint hozták a szintet, phonearena, gsmarena már a semmibe is beleköt...
bezzeg amikor a Samu évek óta ugyanazt a szar designt hozza ki, akkor azt mindig ünneplik
most hogy a htc nem csinál radikális új designt akkor az a baj
lefogadnám ha nagy változás lett volna a designban, akkor meg azt mondták volna hogy a régi jobban nézett ki -
s3nsitivity
addikt
Van benne igazság.
De idén eddig semmi se volt húú de nagy áttörés.
Ezért is gondolkozok el valami olcsóbb dolgon amit csak 1 évig használok.Megkapta a csúcs HW-t (ha bár már kezdem feleslegesnek tartani, plusz a 64 bitnek sincs meg még a legnagyobb előnye az extended memory use ami ugye 3,8 GB RAM fölött lenne a legérdekesebb)
Külsőre szép lett, számomra pont az lett változtatva amit kellett.Csak hát nem tudom megéri-e a felárat vagy inkább beszerzek egy Note 4 et vagy egy OnePlus On-t és majd az M10..
-
s3nsitivity
addikt
Az de idegesítő volt.. Az 1 éves készülékemen is mindig paráztam amikor megnyitottam a kamerát, hogy vajon lilul-e vagy még mindig nem.
Amúgy nagy dilemmában vagyok..
Nem tudni mikor lesz M9 a T-nél..
Megnyomkodtam ma egy Note 4 -et és egy i6+ ot.. Nem is olyan rosszak mint vártam.
Sőt a OnePlus One is ismét csábít a maga 105e HUF-os árával..Nem hiszek a horoszkópokban de azt mondják a mérlegek nem tudnak választani.. na hát mérleg vagyok..
-
Hydemaster
újonc
Köszi a választ! Használtban nem gondolkodnék. Már az M7 megjelenése óta fáj a fogam HTC-re, régen is az volt (wildfire s - tehát nagyon régen - megjegyzem azóta is tökéletesen működik és "öröklődik" a családban), aztán félresiklott az életem egy S3-assal, de több hiba nem lesz...
Szép szürke (gunmetal? M8). Drágaszág...semmimás.Mindjárt jön a fanboy detected...
-
logaritmus
tag
Nekem sem jön be a megmaradt design, pedig maradni akartam a HTC-nél, csak HTC telefonjaim voltak, de ez a nulla előrelépés ez NEKEM kevés. Mikor M8 kijött, tudtak változtatni valamit is a design-on, most az M9-nél miért nem sikerült? Oldalsó sáv nem ér mert az engem nem tud feldobni.
Plusz azokat sem értem akik idáig rühellték az M8 design, most meg az M9 lett az etalon, holott szinte csontra ugyanaz és már megy a szerelem. Nem személyeskedés akart ez lenni csak nekem ez totál furcsa
-
s3nsitivity
addikt
Az én szememben nagyjából egy helyen van a nexus készülékek(gyártótól függetlenül) és a HTC.
Az tény, hogy ha lenne Nexus 6 a t-nél akkor habozás nélkül azt választottam volna.
Így viszont marad a HTC mert nekem semmi sem ér annyit mint egy atom stabil és gyönyörű felület..gyk.: Sense
Lehet külsőben alig alakult át, pofozgatások voltak, lehet kevés, de még mindig gyönyörű, számomra pont azokat javították a designen ami miatt nem vettem M8-at az M7 után
Lehetett volna hova fejlődni?
Mindig lehet.
De szvsz attól függetlenül, hogy nem volt nagy előre ugrás idén is az M9 lesz az év készüléke, immáron harmadszor.Lehet tele szórt TW a baromságokkal, vagy lagos Optimus UI, vagy a kettő közötti eXperienceUI de egyik se érhet közelébe se egy Sense-nek.
Kamerában fejlődtek.. ? Az eddigi képek alapján nem. Viszont mindenhol említik ,hogy a kamera szoftver még béta. És a HTC szokása szerint még a végeleges verzió első kamera szoftvere se az igazi.. én még reménykedek, hogy a Toshiba modulja nem ilyen gagyi.
Mibe lehet még belekötni? Csúcs hardver. Snapi 810 + 3GB RAM.. ha saccolnom kéne kb 3-4 évig tökéletesen fog futni.
Kijelző?
Eddig is gyönyörű volt, a QHD meg szvsz csak paraszt vakítás.. legalábbis én sose láttam a különbséget.
Akku?
Egész pofás méretű, 'kicsi' a pixel száma a kijelzőnek nem kell pörgetni a procit a pixelek mozgatásához, nem terheli az aksit.. előre láthatóan. Sose voltak üzemidő bajnok a HTC-k és valószínűleg most se fog változni de szerintem sikerült elérni a 2 napos üzemidőt .
Design?
Ez az egyetlen amibe bele lehet kötni. De mégis miért? Maradt a prémium anyaghasználat, a prémium minőség egy újra gondolt One házban. De ennyi erővel mizu a szifonokkal? Soha semmi innováció a designba mégse szidja senki őket. Én mint nem apple náci meg se tudom mondani pl a 4 és a 4s között a különbséget de ők a szívükre veszik, hogy igenis szembe tűnő a különbség.
Itt sincs nagy különbség mégis látszik, mégis fejldődött.Mi hiányzik?
fingerprint scanner?Az egyetlen dolog amit jónak találok idén a samuban az a pay, semmi más. De a készülékük hátlapja nagyon ronda lett azzal a kamera modullal.
Egyébként ott a Nexus 9, és a Grip és a Vive is elég nagy érdeklődést kap. Nincs itt veszve semmi
(#326) pg1966
Értem.
Akkor végképp nem lehet nagy kihatással az aksira, lehet nem a legjobb de annyira nem is szar neki.
Plusz nem kell mindig azt használni, néha amikor gyorsan kell fellehet rá nyomni.. pl én gyakran járok úgy, hogy nyomkodom este a telefont ami már lemerülőben van és elalszok, reggel felkelek 20%, van 1 órám indulásig.. na baszki.. -
Nazara
őstag
A gond annyi, hogy telefont nem a Geek-eknek, hanem a nagyközönségnek kell épiteni. A vásárlók 90%-ának fogalma sincs arról, hogy mi az az OIS, vagy szenzorméret. Azt még esetleg észreveszik, hogy két modul van rajta és használják a feature-öket, de összességében a képminőség a lényeg. Két éve azért megy a rinya, mert "nem lehet belezoomolni", vagy esetleg aki továbbgondolja: "jó lenne az UP, csak kicsit magasabb pixelszámmal" - most teszem azt, beleraknak egy 8 Mp-s UP kamerát, akkor továbbra is azt látnák a vásárlók, hogy ez "csak" 8, a másikban 16 van.
Egyébként egyetértek, valóban lehetne benne OIS, vagy kicsivel több innováció, de ha tehetném, gondolkodás nélkül megvenném ezt a telefont az M7-em helyett, hiszen engem a káva és a kamera jelen állapotában nem zavar, más hibát pedig nem tudok felsorolni.
-
De az M8 semmilyen formában nem volt vonzó,legalábis nekem nem,inkább megtartottam az M7-et.
-
Csapoati
nagyúr
Hű, elég negatív a véleményed róla. Nekem alapvetően tetszik, a formavilág már bevált (mondjuk a kamera formája jobb volt az M8-on), és talán az alsó káva is szűkült kicsit. Azt mondjuk én sem látom, hogy mivel fogná meg azokat a vásárlókat, akiket az M8 nem tudott. Vagy elég nekik annyi is, ha minden 2. M8-as ember, meg az M7-esek váltanak erre?
-
Hát akkor tudom javasolni vegyél egy desire-t és még az S6 Edge is ott van.
Mi meg majd örülünk az M9-nek.
Én sem ezt vártam,ha olvastad a topicokat,de el tudom fogadni.
És nehogy azt hidd hogy lesz idén ennél jobb telefon.Többi telefonokhoz miket fogsz majd írni ?
Egyébként neked is lesz ilyen telefonod,csak még nem tudsz róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest