- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Különben +1
Valamelyik nap fogtam a kezemben 2 db. Note 4 -t az egyik Snapi 805 míg a másik Exynos volt, hát elég durván érezhető a különbség az Exynos sokkal gyorsabb volt és sokkal hűvösebb mint a Snapi 805 -s változat, szóval azt mondom hogy a Qualcomm a Snapi 800 -ig nagyon jó úton haladt de most már ideje lenne belehúzni , mert technológiailag kicsit le vannak maradva
És ha belegondolsz akkor mi lesz a 40 fokos melegben ?
Attól félek hogy fognak itt még sárgulni a kijelzők méghozzá elég durván
(#540) Xaels
Pontosan és emiatt kicsit Tegra 3 és 4 dejavum van !
-
S e t h
nagyúr
Nem tudhatod, hogy kinek mi nyújt elégséges vagy akár azt meghaladó szintű élményt.Ha meg a skatulyázást emlegeted, akkor vess csak ide egy kis pillantást:
"És ugyanúgy csak mosolyogni fogok a sok hajlított kijelzős, meg almajeles figurán mert sosem fogják megtudni milyen az ha valóban meg vagy elégedve azzal miért fizettél, nem csak azt hiszed, mert nem csak egy birtoklási érzést vettél hanem valódi tartalmat."
Nekem a baráti körömben van nem egy android, wp, ios felhasználó, szívjuk is egymás vérét egy-egy sör mellett, de, hogy quasi le is zombizzuk őket, mert tutira rosszul választottak és mi vagyunk az igazság tudói és a bölcsek kövében rejlő tudás letéteményesei?
Aki képes másokat az egyéni preferenciájuk alapján sémákba rendezni, mert nem tudja elfogadni a más véleményét,választását, onnantól kezdve válik számomra szakmailag is megalapozatlanná bármi amit mond.Állítom:
-jó telefon a htc,
-más gyártó is képes jó telefont gyártani,
-volt htc-m,
-most nem az van, mert már nem találkozik az igényeimmel,
-nem reklámozom mit használok és nem is esek túlzásokba.Én évek óta pofázom, hogy a piac csak veszítene a htc gyengülésével, én örülnék a legjobban, hogy ha nem találkoznék folyamatosan a pénzügyi eredményeik gyengeségivel foglalkozó cikkekkel, viszont az is tény, hogy a környezetemben lévő személyek közül, akik miatt anno én is htc-t vettem, azok közül már egyikük sem azt használ.
Az okokat nem boncolnám, mivel nem ez volt a hozzászólásom célja, az elvakult fanokat nem értem csak, akik piedesztálra emelnek vmit és azt feltétel nélkül imádják, miközben a körön kívül esőkre meg szinte hitetlenekként tekintenek.
Ezért nem érzem jogosnak a htc fanságra történő utalásodat, mivel megjegyeztem, hogy márkától függetlenül nem értek egyet a kirekesztő rajongással.
Legyen sikeres az új modell, ezt kívánom. -
w333
félisten
Persze ez érthető ... csak kérdés hogy mikor fog majd csökkenni az ára ? mert ugye M8 is 220k volt és kb. fél év után csökkent először az ára nagyon minimálisan, ráadásul azóta már eltelt ugye 1 év és T -nél még mindig 180k
(#396) s3nsitivity
Az, hogy itthon drága nem épp az ő hibájuk
De igen ez az ő hibájuk ... kijelentették hogy USA 650$, míg EU -ban 750€
-
-
no more
veterán
Élőben egyáltalán nem zavaró a HTC sáv amúgy. Nyomkodtam sokat M8-at és Desire Eye-t is... Csak tényleg kell valami, amibe bele lehet kötni. Csak, mivel keveset fotóznak az emberek (ezért nem értem az UltraPixel hisztit sem), főleg telefonnal, ezért marad az alsó sáv. Ugye általában 20 "fújkáva" kommentre jut egy "szarazultrapixel" komment. Másba úgy sem lehet belekötni egy HTC csúcsmodellnél. Szép design, prémium anyaghasználat (Android téren egyedül), legszebb LCD kijelző, tökéletesen smooth, lagmentes szoftver, bugok nélkül, és ott a csúnya alsó sáv!
(#294) san01: Fúj, ilyen ronda telefont vennél HTC logóval?
-
-
Xaels
félisten
Annyival hasonlít jobban az M7-re, hogy a hangszóró rácsok nem üveg mögött vannak. Az oldalarányok semmit nem közeledtek. De a felső rácsozaton sem az M7-es arányok vannak. Fanyalgok mert több innovációt vártam volna ezen a vonalon ettől a gyártótól. Ők az elsők között dobtak OIS-t a kamera mellé. Beleölnek egy csomó energiát a hülye karperecbe meg a VR szemcsibe és hitegetik az embert itt az Utopiával...
-
Xaels
félisten
Mondjuk nekem nem volt bajom az M7 kávájával, de az M8-nál az oldalak arányának sem tett jót a logósáv. Túl nyúlánk lett az egész, na meg brutálisan aszimmetrikus is mi itt ebben a formában nem tetszik. Ugyanez a bajom az M9-nél is. M7-es arányokat szeretnék olyan fém aránnyal mint az M8/9-nél. OIS-es nagyszenzoros kamerával.
(#269) Nazara: belekötök én a kamerába. Nincs benne semmi innovatív. Se OIS, se Duocam, se nagyobb szenzor... Egy mezei 20MP-es BSI modul, ami a tesztek alapján nem is kifejezetten jó.
-
s3nsitivity
addikt
Nekik volt honnan nagyot ugrani, nem úgy mint a HTC-nek.
Pont egy haverral beszéltem az előbb mert ő is telefon vásárlás előtt van.. neki egy M7-e van, barátnőjének egy S5.. azt mondta szörnyű az a samsung a HTC-hez képest.
Pedig ő egyáltalán nem fanboy.. sőt a HTC előtt egy szifon 4s-e volt.. de amint a kezébe vette anno a One-t annyit kérdezett, hogy vajon, hogy tudta eddig azt a sz@rt használni.Na de egy szó mint száz a samu most tényleg nagyot ugrott és optimalizálni is már egész tűrhetően tudnak úgy néz ki.
Viszont nekem még mindig a HTC viszi a pálmát.. sőt ahogy nézem a videókat egyre jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged