- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydemaster
újonc
válasz
Dr.Anonymus #382 üzenetére
Ok, ok, világos, hogy szürke, tehát már így nekem is fekete-fehér...
Csak azért kérdeztem, mert "élőben" csak egyszer volt szerencsém M8-hoz, a netes videókon meg nem annyira egyértelmű a dolog.
-
Hydemaster
újonc
Köszi a választ! Használtban nem gondolkodnék. Már az M7 megjelenése óta fáj a fogam HTC-re, régen is az volt (wildfire s - tehát nagyon régen - megjegyzem azóta is tökéletesen működik és "öröklődik" a családban), aztán félresiklott az életem egy S3-assal, de több hiba nem lesz...
Szép szürke (gunmetal? M8). Drágaszág...semmimás.Mindjárt jön a fanboy detected...
-
Hydemaster
újonc
válasz
Dr.Anonymus #371 üzenetére
Ha már a megjelenésnél tartunk:
Nekem is nagyon tetszik az M9, ugyan nem korszakalkotó, de gyönyörű. Viszont a kezdőárat nem annyira szeretném most kiszurkolni érte... éppen ezért arra várok, hogy ha megjelenik, talán az egy kicsit lenyomja az M8 árát a számomra ésszerű kategóriába. Ezzel kapcsolatban kérdezném tőletek, hogy emlékszik-e esetleg valaki, hogy az M7->M8 váltásnál ez kb. mikor következett be? Hónapok, fél év?Továbbá még az is érdekelne, hogy M8 esetében a szürke illetve a "gunmetal gray" az ugyanaz, vagy a szürke két különböző árnyalatát jelenti?
A képeken általában 3 szín van arany, ezüst, szürke. Rendelni szeretném a cuccot azért lenne fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest