- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Itt megtalálod a kamerával kapcsolatos kérdéseidre a választ,asszem #742-től kezdődik. Nekem ezeket sikerült összehozni. Dr.Anonymus által linkelt topicban "keltjük a zavart" főleg.
Ha ez lesz az első HTC telefonod,nagyon magasra teszed vele a mércét.
És a következő telefonra már nehéz lesz a döntés ez után.#847 Dr.Anonymus :
-
ireg004
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #847 üzenetére
Köszi
-
Dr.Anonymus
addikt
a másik fórumban az első értelmes hsz megszületett, az tartalmaz néhány támpontot neked
-
ireg004
csendes tag
igaz, a kamerát sehol sem dicsérik, de samut meg semiféleképpen nem szeretnék. Ez lenne az első HTC telefonom. A hangszórók tényleg ilyen jók?
-
ireg004
csendes tag
Sziasztok !
valami tapasztalat dióhéjban a telefonról ?
-
válasz
sz.balazs.95 #843 üzenetére
Az esetek többségében így van,hogy nem értenek hozzá.
Főnökeik is megmondják mit kell eladni.
Illetve nem tudjuk a bónusz rendszerüket sem. -
" és az ügyintéző kishölgy épp lebeszélné a WP-ről, mert arra , idézem: "nem lehet alkalmazásokat letölteni", és inkább egy Huawei Y300-at ajánl helyette."
Na én az ilyentől rendre felbaszom magam...
A fogyasztó megtévesztéséért simán be lehetne perelni...
Miért dolgozik az ilyen egy olyan helyen, amihez láthatóan semmi köze?
Sajnos a szolgáltatók tele vannak
fogyatékoshozzánemértő emberekkel. -
Nazara
őstag
válasz
sz.balazs.95 #841 üzenetére
Ez igaz, igyekszem is, pont ezért tépem a szám a másik topicban is, hogy rájöjjenek, nem csak a számokból áll a világ... de sajna nagy a sötétség a legtöbb helyen...
"kedvenc" példám: ismerőseim sokszor keresnek meg azzal, hogy adjak tanácsot tech-cuccokkal kapcsolatban, és még soha senki nem csalódott abban, amit ajánlottam.
tavalyelőtt megkeresett anyukám barátnője, hogy okostelefont szeretne, szép kijelzővel, "X" forintig, legyen gyors, és szép, kb. ennyi a feltétel. Na, hát akkor ha már a telenornál venné, irány a szolgáltató webshopja, ennyi pénzért mit lehet kapni. Ilyen olyan android, na mondom ezeket az 512-es ramos csodákat felejtsük el, inkább WP. L520, kiváló, csak jókat olvasni róla, megbizható, gyors telefon, jó lesz. Mondom neki mit találtam, előnyök-hátrányok dióhéjban, okés.
Csörög telefonon néhány nap múlva, hogy éppen telefont vásárol, és az ügyintéző kishölgy épp lebeszélné a WP-ről, mert arra , idézem: "nem lehet alkalmazásokat letölteni", és inkább egy Huawei Y300-at ajánl helyette.
Mondom én azt a telefont speciel nem venném meg, nem rossz, de a Nokiával jobban jár. Hebegés-habogás, jolvan, majd később beszélünk.
Hát persze, hogy a hüvely lett belőle, de 1 év után túladtunk rajta, mert "lassú, lefagy, szervizbe kell vinni ezért/azért, stb." eladás előtt megnéztem, tényleg reteklassú volt, nyilván egy factory reset sokat dobott rajta, bár attól a fél giga ramtól még igy sem lehet csodákat várni gyári rendszeren.
Következőnek nem biztam semmit a véletlenre, Xperia E3, pöpec minden, azóta is imádja.
Most ilyenkor tényleg nem tudok mit csinálni, ha a hozzáértő ismerős szava helyett a kedvesen mosolygó ügyintézőre hallgatnak az emberek...
-
-
-
-
Nazara
őstag
válasz
Klaus Duran #832 üzenetére
Mindenhol a Samsung.
a szolgáltatóknál, vendéglátásban, meg mikor tegnap a UPC-nél intéztem az előfizetést, a falakon is vagy 10 samu TV, a szorolapokon Samu (meg 1-2 LG) telefon....
Lassan semmi egyedit nem lehet majd kapni, mert csak a Sanyi Almát Csámcsugó Eldzsíje marad a piacon.
(Huawei, Xiaomi, stb társaitol meg kiraz a hideg)
-
no more
veterán
M7-re is megkaptuk a mai nap a Sense7 lockscreen-t, widgetet, témázást...
Nagyon jó!
-
stilo18
addikt
Kezdjétek belakni szerintem a saját topikját, legalább lesznek tulaj vélemények is, nem csak a sok kritika...
-
-
dodicsaba
aktív tag
Ma megleptem magam egy M9 el. El kell ismernem minden elfogultság nélkül hogy nagyon rendben van.
-
válasz
CptAdamica #827 üzenetére
Nem melegszik a telefon még tokban sem,és nem lassul be sehol sem. Pörög minden helyzetben. Játszottam vele,amikor kiléptem gyorsan megnéztem a hőfokot. 37°C. Tokban van a telefon.
Nem fűti a tenyeremet a kicsit sem. Nem érezni,hogy melegedne.#828) Dr.Anonymus :
Most kicsit lement a lázam,estére tuti megint beszopom. -
Nézd meg a videóimat.
Sztem nincs vele baj.#819 ferrari1 :
Jók a témák.
Lehet csak bemozdult a kezed azért látszik mosódottnak.#822 Dr.Anonymus :
Én is elégedett vagyok vele,sose legyen rosszabb.Tegnap este belázasodtam...ma elmarad a kamera teszt,amíg nem érzem jobban magam.
-
Nazara
őstag
Te jó ég, mi megy a teszt alatt a topicban... 80 hozzászólás, de valami eszméletlen, milyen sötétben élnek egyesek.
káva, processzor, üzemidő - káva, processzor, üzemidő - káva, processzor, üzemidő - tej, kenyér, herz szalámi....
-
no more
veterán
Tényleg olyan katasztrófa a videója az M9-nek? :/ Mindenhol azt írják, meg mutatják, hogy folyamatosan újrafókuszál, nem tud fókuszt tartani...
-
ferrari1
őstag
Hoztam én is utoljára pár képet. Szintén automata módban, állítgatás nélkül, gyári kamera app.
-
stilo18
addikt
Nekem tetszenek Ákos képei. A csokis képek pl kifejezetten!
-
Azt kifelejtettem,hogy nagyon szolid diszkrét a rezgés a telefonban,de mégis észre lehet venni.
-
válasz
Klaus Duran #812 üzenetére
Amit csak akarnak.
Mi tudjuk a lényeget.
Így jobban belegondolva... valóban.
Büszke lehetek,hogy M7 és M9 egy helyen van.#814 Nazara :
Ez pontosan így van,nem gyengén tette le a névjegyét a telefonok között. -
-
válasz
Klaus Duran #810 üzenetére
Nekem tetszik.
Hehe,én együtt simogatom őket.
Az M7 még mindig nagyon kedves nekem. Nem is fogom eladni. -
-
válasz
Klaus Duran #808 üzenetére
Azzal a színnel sincs semmi baj,csak én nem tartozom abba a vásárlókörbe.
Aki szereti vegye.Aláírás király.
-
-
válasz
Klaus Duran #806 üzenetére
Sztem semmi baj a színével.
Nem tudnék elképzelni szürke telefont magamnak. -
-
válasz
Klaus Duran #804 üzenetére
Igen az.
Ha elolvastad a többi hsz-t is,azok után amit tapasztaltam a telefonnal hangzás terén...elfogadom,hogy így néz ki. Akármibe nem lehet beépíteni ezt a cuccot.
-
-
Holnap majd nézek aksi fogyást is.
Feltöltöm este,és majd holnap csak használom ahogy szoktam,viber hívások sokasága,skype videóhívások,böngészés,fotózás-videózás (ez most extra lesz),telefon hívások. -
válasz
sz.balazs.95 #799 üzenetére
Nem,nem rád céloztam.
Neki válaszoltam,arra amit ő írt.Bocsánat ,ha néha pontatlanul és nem egyértelműen fogalmazok.
-
-
válasz
CptAdamica #796 üzenetére
Teljesen rendben van,ahogy írtam is normál felhasználó nem hiszem,hogy ennél jobbat keresne.
Persze fikázni lehet... pláne tapasztalat nélkül.
#794 Kasya :
Én sem pazarolnék rá sok energiát,nem igazán foglalkoztat a G3.#795 Lacy6 :
Nem is gyenge.Bocsi mindenkitől,de...
Olyan tetű idő van kint,hogy nincs merszem kimenni esti fényképezésre meg videózásra. -
Lacy6
senior tag
válasz
CptAdamica #796 üzenetére
+1
Ez nagyon igaz, hogy mennyire vékonynak hat.
Tudnék mesélni róla csak hosszú és most nincs kedvem írni -
CptAdamica
veterán
válasz
akoska07 #768 üzenetére
Szerintem bőségesen jó lesz ez a kamera, HTC-t ismerve, pedig biztosan nem lesznek elfelejtve az ápdétok.
Voltam ma a média marktba, itt még csak az M8 meg az Eye van kirakva, de mindkettő veszettül tetszett, mindkettő hasít mint a disznó. Pont azt néztem, hogy milyen vékonynak hat az M8. Pedig már ezt is divat fikázni, hogy nagyon vastag.
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #791 üzenetére
En kb. G3 szintjere tennem a kamerajat az eddig latott kepek alapjan. Hatha egy update javit rajta kesobb.
-
-
Xaels
félisten
válasz
sz.balazs.95 #789 üzenetére
Mondjuk ilyet M7-el is tudtam
-
-
válasz
sz.balazs.95 #787 üzenetére
Hát...
Ha az enyém homályosnak tűnt ,akkor ez még homályosabb.
Egyébként erre is van megfelelő topic. -
-
-
Xaels
félisten
válasz
sz.balazs.95 #775 üzenetére
Hát ott a Panasonic Lumix CM1. manuális fókuszlencsével, 1"-os szenzorral.
-
válasz
sz.balazs.95 #780 üzenetére
Sztem az M9 egyesek csúcs igénye miatt lehet "gyenge" kamerában.
Másba nem igazán lehet belekötni.
Zene hallgatás pedig min lehetne ha nem egy boomsound telón ?
M9 odabsz rendesen,filmezés meg nagyon durva.Ha csak a kamera miatt vennék a telót,nem olvashatnál tőlem itt semmit sem.
HTC nem igazán a csak kamera telefon,és én ezért is vagyok velük már több,mint 2 éve.
Remélem ez is kihúz 2 évet (borítékolom,hogy igen).Amúgy mobilodat viszed magaddal mindenhová,ezért mobil.
Az ott van a zsebedben. Ha profi képeket akarsz akkor viszel fényképezőgépet is.
De ahogy már írtam is,egy átlag felhasználónak simán elég bármelyik új telefon kamerája.M9 egyébként 4K képeket is csinál,na azt fotópapírra küldve senki sem panaszkodhat.
-
Én sem azt mondtam, hogy mindegyik fényképezőgép felesleges lenne, de kb. az lenne, mint mondjuk az MP3 lejátszóknál, ahol a középkategória jóformán kihalt.
De szerintem az nagyon vacak lenne, hogyha most vennék jó drágán egy mobilt, de még szintén drágán egy célhardvert is, ráadásul azt is cipelni mindenhova...
Akkor már nem lehetne a kettő funkcionalitását egybegyúrni?mert annak szerintem semmi értelme, hogyha adott egy csúcsmobil, de azért minden feladatra vigyünk magunkkal mindenhova célhardvert is.
Arra jó egy 50k-s mobil is... -
HTC One M9 quick 4K video record fix focus
Én nyomkodtam a kijelzőt és ezért fókuszált.
Sajna nekem nincs 4K monitorom,így csak 2.5K felbontásban tudom megnézni,azt még elbírja a FHD+.
-
Lacy6
senior tag
Én úgy vagyok vele, hogy aki tényleg ennyire igényes fényképezés téren az ne a mobiljával fényképezzen hanem a fényképezőgépével. Azért egy csúcskompakt még mindig oda-vissza veri a mobilos kamerákat.
Mobillal csak akkor fényképezek ha nagyon muszáj. Nyilván mindenki másképp gondolkodik, és mások az igények, de azért elég merész kijelenteni ha kicsit jobb lenne akkor nem kellene fényképezőgép. -
-
válasz
sz.balazs.95 #775 üzenetére
Ha neked a kamera fontos akkor egyértelműen olyan telót veszel ami kielégíti az igényeidet ilyen szempontból.
-
-
válasz
sz.balazs.95 #773 üzenetére
Pedig már feldolgozta a videót,én át tudom állítani 1080p.
HTC One M7 után nem sok teló jöhet szóba.
Nokiak hiába csinálnak jó képeket,engem nem tudnak megvásárolni vele,nekem bőven elég amit ezek csinálnak. Ha nem így lenne,akkor fényképezőgépet használnék,és nem pedig Lumia-t. -
-
válasz
sz.balazs.95 #771 üzenetére
Persze vannak olyan telók amikkel ennél sokkal jobb képet lehet készíteni,de azokat meg 30k-ért sem venném meg.
Egyébként mióta meg van az M7 nekem és az asszonynak (gyereknek LG G3) is azóta nem használunk fényképező gépet.
Felment a videó is.
Én nyomkodtam a képernyőt és akkor fókuszált oda ahova nyomtam.HTC One M9 quick full hd video record,fix focus
4K videót is feltöltöm,remélem felismeri a yt,hogy ez 4K.
-
válasz
akoska07 #770 üzenetére
Szerintem sem rossz, de van ennél sokkal jobb is.
Illetve nem is kell hozzá messzire menni:
Már maga a szenzor is sokkal jobb lehetne, csak a szoftver mossa szét a képet.
Legalábbis ha hardveres korlát lenne, az szerintem nem így nézne ki.Egyébként pont azért lenne jó bele egy jobb kamera, mert akkor nem kéne mellé fényképezőgép.
A technika már eljutott oda, hogy a profi fényképezők alatt kb. kihaljon a kamera piac, csak sajnos elég nehezen építik be ezt a mobilokba, úgy, hogy ez megtörténhessen.
Én pl. elvárnám egy durván 200k-s mobiltól, hogy az mindent tudjon annyira, hogy semmit ne kelljen mellé venni.
(max. egy másik mobilt, hogyha egynél több platformot akarok használni.) -
válasz
sz.balazs.95 #769 üzenetére
A lencséje amúgy kicsit maszatos volt.
Megtöröltem utána,nem tudom melyik kép készült már tiszta lencsével.Csinálok majd még többet is,lehetőleg tiszta lencsével.
Én abszolút elégedett leszek vele,ha automata beállításokkal ilyeneket fog nekem csinálni.
Sose legyen rosszabb.
Ha ennél jobb képeket akarok akkor előveszem a fényképező gépet.
Telefontól sztem ez rendben van. -
-
-
ForRedGlory
félisten
PartneroGSM-ben 197.000 Ft, a GSM boltok minden előnyével/hátrányával
-
s3nsitivity
addikt
válasz
sz.balazs.95 #759 üzenetére
Na jó ez most tetszett.
-
válasz
s3nsitivity #758 üzenetére
El sem hiszem,hogy ez a hangzás egy telefonból jön ki.
Erre nagyon kíváncsi voltam.
Azt kell mondjam odabszós. -
válasz
s3nsitivity #758 üzenetére
Miért, ő a víz alatt beszél?
-
Bar1
aktív tag
válasz
ferrari1 #682 üzenetére
Az éjszakai képen a kispesti Nagyboldogasszony templom, szépen néznek ki este kivilágítva egy helyen az evangélikus és a református templommal.
A fákat a nappali képeken nem ismertem felA kamerával nem lesz gond, néhány szoftverfrissítés múlva jó lesz, valaki szerint M9-nél ISO 200-al és -1,5-os élességgel jobbak lesznek a képek gyenge fényben.
-
Bar1
aktív tag
HTC One M9-cel felvett 4k videó, nagyon szép és éles felvételek. 1440p-re érdemes állítani a felbontást, azt még viszik az átlaggépek.
HTC One M9 4k videó -
ferrari1
őstag
válasz
CptAdamica #744 üzenetére
Van benne, csak első indítás előtt be kell tenni a simet. Már magyarul fog indulni. Nekem is azok vannak a listában, mint a képen, mégis magyar. A doboz alján van egy táblázat. Ott láthatók a benne lévő nyelvek.
-
Nazara
őstag
válasz
CptAdamica #747 üzenetére
M8-aknál sokszor hiába nem volt elérhető választás a menubol a magyar nyelv, attól meg felismerte a magyar SIM-et és ahhoz alkalmazkodott a telefon nyelve is.
-
batai15
félisten
válasz
CptAdamica #744 üzenetére
Hát hogyne lenne.. Csak a kolega Angliába lakik.
-
Holnap igyekszem majd használható anyagot hozni.
Én is imádom az M7-et,nem fogom eladni.
#741 batai15 :
Köszi
Én is elgondolkodtam az s6 edge-n.
Hamar el is vetettem az ötletet.Közben feltöltődött a videó.
Bocsánat a fura videóért,ez sajna így sikerült.
Majd veszek még egyet és az majd jobban veszem fel ahogy kibontom. -
válasz
ferrari1 #737 üzenetére
Igen,szuper.
Már látom,hogy ezzel is jóban leszek.Az előlapi kamerát megnéztem,hát nem gyenge.
Selfie-nek elég komoly.
A hátlapi elég jól fókuszál.
Lassan sötétedik,majd kimegyek pár esti kép erejéig,csak itt olyan szél van elviszi a telót a kezemből.#738 Sh4rk :
Nekem ez az egyik kedvencem,szóval kedvenceket és a minőséget összehoztam.
Jó smiley-k. -
Sh4rk
aktív tag
válasz
akoska07 #725 üzenetére
Remélem nem az amerikai ős f.s Jack-re gondolsz, mint minőség...
(ha jól emlékszem a szigetországban vagy... Ott azért jó pár jobbat találnál, ha már inni kell valamit melós délutánonként... Pl: az én kedvencem Glenlivet... a Glen patak vidékéről...)A másik teljesen rendben van...
#sárgairigység, #ohhhogykapdbe, #qrvagyóóóó
-
válasz
ferrari1 #735 üzenetére
Közben rájöttem mi nem volt kipipálva. Engedélyeznem kellet,hogy (ismeretlen) mindenféle progit használjon. Már fut a teszt ismételten.
Tetszik.
Egyébként kicsit szokatlan.
2 évig az M7-et nyomkodtam.
De tudod hogy van... a jót könnyű megszokni.
Amúgy élvezem,nagyon gyors,nagyon szép a kijelzője,jó a fogása is.
Tetszik,hogy nem lett nagyon széles,mint más nagy kijelzős telóknál van.
Néztem rajta pár videót,ezen szívesen néznék filmet,a hangzás nagyon ott van.
Majd ezt a színház módot is megnézem,mert kíváncsi vagyok erre a dolby hangzásra.
Kamera teszt majd holnap jön.
Megyek majd ezer helyre remélem tudok lőni pár jó videót és képet.A videó lassan feltöltésre kerül,ilyen rossz videót még az életben nem csináltam,úgy értem semmi sem úgy volt ahogy szerettem volna.
-
-
válasz
Dr.Anonymus #727 üzenetére
De bizony ,hogy úgy ám ...
#728 san01 :
Köszi
Nekem bejön a színe.,semmi bajom vele,pedig eleinte féltem tőle,de nem bántam meg ezt a színt.
Képekről jól látszik,hogy ezüst az eleje.
Viszont amikor kézben tartod,nem tudom hogy csak a fény játéka-e,de az elején az ezüst kicsit aranyos színbe fordul át,legalábbis nekem.Videó jön hamarosan,kicsit alakítani kell rajta,mert elkövettem egy hibát felvétel közben.
-
-
-
Üdv!
Megérkeztem és mire hazaértem már a telefon is ideért.
Nemsokára jön a videó,konvertálom és feltöltöm.A készülék gyönyörű és veszett gyors.
#697 dodicsaba :
Én Angliában vagyok,szóval itt már elérhető bárki számára.#695 batai15 :
Te komolyan a PH-s teszt alapján vennél telefont ?#694 Dr.Anonymus : Köszi,nemsoká nyúzni fogom.
Először dolgozom a gépen kicsit. -
migabi24
nagyúr
válasz
karldergroße #715 üzenetére
Köszönöm, hogy kijavítottad az elgépelésemet kedves barátom, gondolom te tökéletes vagy és még soha nem hibáztál, sajnos egyre több ilyen ember van mint te, akik a szakmai hozzászólások helyet ilyenekkel szereznek rangot maguknak, elég sanyarú sorsod lehet ha ilyenekkel szórakoztatod magadat
-
stilo18
addikt
válasz
s3nsitivity #708 üzenetére
Szerintem az M8-am kifejezetten jól bírja szuflával.
Auto fényerő, fullra felhúzva!
Az átlag képernyő időm 4 óra 33 perc így... -
batai15
félisten
válasz
s3nsitivity #712 üzenetére
Na majd akkor user vissza jelzés alapján.
-
batai15
félisten
válasz
s3nsitivity #710 üzenetére
Ja ok de ő azt mondta h fel volt töltve.. Nem is néztem ezt az egyet mer közbe youtube chaten diskuraltam.
-
batai15
félisten
válasz
s3nsitivity #708 üzenetére
Hát igazából az egy nap nem is gond. Csak a kijelző idő. Azért nem semmi hogy bone adás előtt feltoltotte és 58%maradt benne... Nekem mobil nettel s g2 72 és 1.5 óra kijelző idő van benne..
Nyilván a gyengébb akku idő is azért van mert Kraft is kell a híresen lágy mentes felülethez.. -
s3nsitivity
addikt
Sajnos ez mindig gyengéje volt a HTC-knek
Az 1 napos üzemidő itt is meglesz de több szvsz nem, szokás szerint.Mindenesetre én idén maradok a OnePlus One-nál úgy döntöttem, ez az új Snapi elég gyenge lett, remélem a következő jobb lesz és hozza a megszokott szintet.
Na meg kíváncsi vagyok mit alkot az új Chef Designer a HTC-nél majd. -
ferrari1
őstag
Készítettem hamarjában pár képet különböző kamera alkalmazásokkal, gyári alapbeállítással. A DSLR nem tükrös fényképezőgépet jelent
20 Mp-es képek:
8 Mp-es képek:
Véleményem szerint 8 Mp-en jobbak a képek, de csodát egyiktől sem lehet várni egyenlőre. Talán a gyárit és a DSLR-t látom jobbnak. A másik kettő gyengébb az én szememben. Javítani kell a kamerán a HTC-nek elég erősen sajnos.
-
batai15
félisten
Óriási fail ez az s810..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós kamerák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest