- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
logaritmus
tag
Nekem sem jön be a megmaradt design, pedig maradni akartam a HTC-nél, csak HTC telefonjaim voltak, de ez a nulla előrelépés ez NEKEM kevés. Mikor M8 kijött, tudtak változtatni valamit is a design-on, most az M9-nél miért nem sikerült? Oldalsó sáv nem ér mert az engem nem tud feldobni.
Plusz azokat sem értem akik idáig rühellték az M8 design, most meg az M9 lett az etalon, holott szinte csontra ugyanaz és már megy a szerelem. Nem személyeskedés akart ez lenni csak nekem ez totál furcsa
-
logaritmus
tag
Ezek után én is leírom a véleményem
Hihetetlen látni egyesek márkafanatizmusát, nem is a trollkodás szintjén, hanem hogy saját márkájának istenítésével mennyire betudják nyelni a márka hibáit, mert jó az így.
Nekem M7-em van lassan két éve és ideje lesz váltani, de ez az M9 nem győzött meg egyáltalán. Tény, volt előrelépés de amik itt legtöbbször voltak kritizálva azok engem nem érintettek. Azokat próbálták javítani, kameránál talán "össze is jött", de ez a külső nulla megújulással M8 rev.2 nálam ez kevés. Jó ott van az oldalsó ív átdolgozása, ami tényleg jó lett, de hogy ezenkívül semmi az már nekem kevés.Viszont S6 edge meg tényleg megtetszett, láttam a videket róla futás közben, na ott meg a rendszer smoothsága nem győzött meg. Sokat gondolkodik ez htc rendszerhez képest, lehet ez másoknak nem zavaró aki ilyen laggos telefonokról váltanának. Lehet itt jönni azzal hogy még nem végleges és majd javulni fog, de miért nem lehet összerakni már egy smooth rendszert ahogy a htc is megteszi, Nem laggtenger önti el már az M9-et sem.
Tanácstalan vagyok, lehet majd a tesztek meggyőznek, lehet még a végén I6 lesz ebből, úgy is érdekelne az IOS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest