- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
válasz
ferrari1 #682 üzenetére
Az éjszakai képen a kispesti Nagyboldogasszony templom, szépen néznek ki este kivilágítva egy helyen az evangélikus és a református templommal.
A fákat a nappali képeken nem ismertem felA kamerával nem lesz gond, néhány szoftverfrissítés múlva jó lesz, valaki szerint M9-nél ISO 200-al és -1,5-os élességgel jobbak lesznek a képek gyenge fényben.
-
válasz
ferrari1 #737 üzenetére
Igen,szuper.
Már látom,hogy ezzel is jóban leszek.Az előlapi kamerát megnéztem,hát nem gyenge.
Selfie-nek elég komoly.
A hátlapi elég jól fókuszál.
Lassan sötétedik,majd kimegyek pár esti kép erejéig,csak itt olyan szél van elviszi a telót a kezemből.#738 Sh4rk :
Nekem ez az egyik kedvencem,szóval kedvenceket és a minőséget összehoztam.
Jó smiley-k. -
válasz
ferrari1 #735 üzenetére
Közben rájöttem mi nem volt kipipálva. Engedélyeznem kellet,hogy (ismeretlen) mindenféle progit használjon. Már fut a teszt ismételten.
Tetszik.
Egyébként kicsit szokatlan.
2 évig az M7-et nyomkodtam.
De tudod hogy van... a jót könnyű megszokni.
Amúgy élvezem,nagyon gyors,nagyon szép a kijelzője,jó a fogása is.
Tetszik,hogy nem lett nagyon széles,mint más nagy kijelzős telóknál van.
Néztem rajta pár videót,ezen szívesen néznék filmet,a hangzás nagyon ott van.
Majd ezt a színház módot is megnézem,mert kíváncsi vagyok erre a dolby hangzásra.
Kamera teszt majd holnap jön.
Megyek majd ezer helyre remélem tudok lőni pár jó videót és képet.A videó lassan feltöltésre kerül,ilyen rossz videót még az életben nem csináltam,úgy értem semmi sem úgy volt ahogy szerettem volna.
-
válasz
ferrari1 #636 üzenetére
Gratulálok!
Nem gyenge ez a kép. Tetszik.
És még erre mondták,hogy nem tudtak rendes kamerát rakni rá ?!
Sose legyen rosszabb.Tervezel rá tokot rakni vagy azt mondod kár lenne eltakarni ?
Füles ugyanaz amit eddig is adtak hozzá ?
#656 Bar1 :
Az nem baj ha nem fix fókuszos. Én ennek csak örülök. -
Bar1
aktív tag
válasz
ferrari1 #652 üzenetére
Rendben, akkor megyek és megrendelem az S6 Edge-t
Összességében akkor nekem jobban tetszik az M9, bár az OIS-t hiányolom és elölről az S6 Edge nagyon modern és keskenynek tűnik. Viszont akik élőben látták mind a kettőt, azt mondták, az M9 komoly, minőségi, elegánst hatást kelt, míg a Samsungnak az üveg ellenére van egy kis műanyagérzete. Plusz a fehér kivételével a többi S6 nagyon ujjlenyomatgyűjtő és nagyon kiáll a kamerája is.
És ennek kapcsán még egy kérdés: ezen az acélszürke M9-en mennyire látszanak az ujjlenyomatok (ha látszanak egyáltalán)? -
Bar1
aktív tag
válasz
ferrari1 #649 üzenetére
Ez remek!
És eszembe jutott még egy kérdés
Az UltraPixel esti főkameraként való felhasználásán is érdemes elgondolkodni, mivel a hátsó kamera gyenge fényben egyelőre nem teljesít jól.
Az UltraPixel frontkamerához viszont meg kell fordítani a telefont, de így nem lesz keresőfelület, de a kép azért még kb. belőhető. Viszont így már szerintem bemozdulna a kép, ha a hátulról nyomnánk a képernyőre, ezért kérdés: van beállítható önkioldó mondjuk 2 másodperces késleltetéssel az előlapi UltraPixel kamerára is? -
-
-
Bar1
aktív tag
válasz
ferrari1 #635 üzenetére
Köszi, egész pontosan 0,8mm, de a lényeg az, hogy ezek szerint élőben nem észrevehető. Bár a lencse körüli fekete műanyag keret még gyenge pont lehet, mert kicsi, viszont arra kerül a súlypont lerakásnál. Én megvastagítottam volna a telefont, hogy belesüllyedjen a kamera, mint az M8-ban.
Még akkor két kérdés:
1. A mostani acélszürke szín mennyivel sötétebb a tavalyinál?
2. A hangszóróácsok és a frontkeret már egy darab. Ez is fém lett újra, mint az M7-esnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen házat vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Konteó topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest