- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
Fitzgerald #838 üzenetére
En korabban mart irtam parat. ( beepitett root ) szabalyozni a programokat mikor mi tortenhessen.
Es ezt is lehetne ugy csinalni, hogy pl a hardvert ne lehessen vele elrontani ( pl overclock vagy volume boost )Ha most a Nexus ( LG ) a Samsung vagy akar a Sony egy ilyet megcsinalna eleg sokan vasarolnanak ilyet. Nem gondolnam, hogy ez a gyartoknak oriasi gondot jelentene (annyiban csak hogy nem tudnanak adatokat lopkodni ) bar ez is olyan dolog, hogy az atlagfelhasznalo ugysem kapcsolgatna viszont egy csomo paranoid ember meg a verkockak is boldogok lennenek a factory romokkal.
-
Snoop-y
veterán
Csak az uj Samukat mar nagyon rizikos rootolni. Note 3-nal is semmi garancia arra, hogy az a szamlalo nullazhato 100%-os biztonsaggal es veszted el a garit a rootolas pillanataban...
Gondolom az S5-nel sem lesz ez maskent vagy lehet hogy meg nehezebb is lesz.
Amugy ha lenne olyan gyarto aki megoldana az app permission kezeleseket meg az adatvedelmet eleg sokan valasztanak ot. Miert is szoktak rootolni legfokeppen? :
Beepitett appok eltavolitasa
Google szarcsik eltavolitasa
Adatvedelem
User tudja szabalyozni mi futhat es mi nem automatikusan rendszerinditasnal -
Snoop-y
veterán
Ujra megkerdezem. Akinek lagol a touchwiz miert nem csereli le a rakba?
-
Snoop-y
veterán
Hasonlitgassa akinek ket mamaja van
Nem en jottem azzal, hogy hat mindenre azt hasznalom mert benne van. Kell bele kamera es nem baj ha fejlesztik ezzel nekem semmi bajom nincs.
Azzal van bajom, hogy uzleti telefonokat emlegetnek mikor az uzleti alkalmazasoktol olyan messze vannak a gyarilag telepitett alkalmazasok mint mako jeruzsalemtol... Erre/ezekre is kene fokusz es akkor megnyernek a tenyleg uzleti felhasznalokat is. nem merleg vernyomasmero meg pulzusfaszsag kell egy telefonba.
Hol vannak a beepitett Secure ID-k, exchange/lotus kliensek normalis VPN kezeles tavoli adminisztracios lehetosegek? Csak szeretik puffogtatni ezt az uzleti bullshitet es ezzel tele van a hocipom mikor keresek egy telefont amit a munkamhoz szeretnek hasznalni.Ehelyett fozott romokkal meg 3rd party softwarekkel kell szenvednem ha olyat akarok amivel lehet vegre DOLGOZNI
-
Snoop-y
veterán
A kattogtatok kis compact gepeket meg mobil kamerakat ne emlegessuk mar mikor fenykepezesrol beszelunk. A kamerammal sem probaltam meg sosem konferencia beszelgetest intezni mert nem arra valo.
A mobilos "fenykepezes" arra valo amire irtam. Loni vele pistike kepeket meg elohuzni a zsebedbol/hatizsakbol es postolni vele a faszbukra. Vagy egy zuhano repulot lefotozni ha epp akkor tortenik mikor a gep a kezedben van. -
Snoop-y
veterán
válasz
Viktor18 #147 üzenetére
Ha uzleti felhasznalasra szanjak mi az ordognek bele szuperkamera csilliard megapixellel?
Fotozni fenykepezovel kell nem telefonnal... ( Ha meg csak pillanatra le kell kattintani valamit arra kb barmelyik mai okostelo fenykepezoje jo )
Azon kell csiszolni, hogy az uzleti alkalmazasok jol mukodjenek rajta. Pl az Exchange kliensek.
Lehessen:
- latni megosztott mappakat
- mas neveben levelet irni
- hasznalni az exchange notes-ot
- Task-ot assigne-olni meg a hasonlo finomsagok. Tokomse akarja lazmeronek meg mittomenminek hasznalni az "uzleti" telefonjat. -
Snoop-y
veterán
Sose ertettem azt aki sir a touchwiz miatt miert nem rak fel egy normalis launchert a telefonjara? ( az alabbi launchereket legalabb olyanok fejlesztik akik a felhasznalokkal foglalkoznak biztosan mindenki megtalalja az izlesenek megfelelot )
Apex
Nova
Next
Lightning
TSFPl nekem az SGS2 akadas nelkul fut Next launcherrel ( SlimKat rom 4.4.2 )
Nem gondolnam, hogy ez az atomeromu nem lenne kepes ra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest