- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
auditore16
csendes tag
én javítanám a hírt, ugyanis én most olvasom, és a 2. félévben ígérik hogy kiadják. Sok helyen ez van, ne higgyétek hogy én ezt kitalálom
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
Dare2Live #134 üzenetére
Nexus S.
És még kapható is újan. De egyébként az LG Optimus 2X-ben is ez a DAC van, a Wolfson WM8994, viszont érdekes módon ott kicsit más a hangzása. Kevésbé lágy, elvileg a mélyek kicsit feszesebbek és a magasak jobban dominálnak. Egyébként Voodoo sounddal az igazi és az már elkészült az O2X-re is, szóval igen, van ilyen cucc, csak nagyon kevés. Egyébként meglepő lehet, de az alsó kategóriás LG GT540 Optimusban is Wolfson DAC van (nem tudom, hogy pontosan melyik), olyanom volt az előző és tényleg egész jól szól.
Amennyire én tudom egyébként még a Waveben is (az elsőben biztos, a másodikban nem tudom biztosan, de szerintem igen) az van, illetve az első Galaxy Tabban, meg az Asus Transformerben.
Persze ott vannak még olyanok, hogy iPhone 4 (szintén ugyanaz a Wolfson WM8994 amennyire én tudom, a 4S-t nem tudom, de lehet, hogy az is), illetve zárójelesen megjegyzem a Meizu MX-et, bár abban nem ez a DAC van, de Wolfson az is. -
prolad
addikt
Az xl-re kíváncsi leszek.Végre egy ideális kijelzőméret-akksi-processzor párosítás.Már csak az ár a kérdéses.
-
callmeakos
veterán
Nem sz*roznak a sárgák az biztos
-
-
AS
félisten
Tényleg nem viccelnek.....
link
4 magos super tablet:
T
he MediaPad 10 FHD runs on Huawei's proprietary quad-core K3V2 processor, clocked at 1.5 GHz. The amount of RAM is the impressive 2 GB but there are only 8 gigs of on-board storage. Fret not though, as it has a microSD card slot to expand that.The IPS display is a real treat - a FullHD-worthy 1920 x 1200 resolution resulting into a pixel density of around 226 pixels per inch, which is more than what any ultrabook, tablet or netbook out there can match.
Connectivity options are duly covered with HSPA+ speeds plus LTE (we're guessing in separate versions). An 8 MP camera on the back is in charge of imaging.
The MediaPad 10 FHD offers an aluminum unibody construction, it weighs 598 g and is just 8.8 mm thick.
-
kolosanyi
veterán
És ez amit elsoroltál alsó hangon 300 ezer, ami azért valljuk be nem kis pénz. De egyébként nyilván nem várok el igazi audiofil hangzást, azt nem is engedhetem meg magamnak, de azért a kommersz vacak és a high end között van még kategória, ahova be lehet sorolni egy terméket. De a legjobb, ahogy sheratan mondja, leülni és meghallgatni élőben.
-
gabe8719
senior tag
válasz
RaveForce #79 üzenetére
+1
kolosanyi:
Ha jól sejtem, a Digital Audio Chip rövidítése, de ha valaki jobban tudja, majd kijavít.
Egyébként összességében igazad van, de nem csak a Nexus S-ben lévő Wolfson az ász. (egyébként ha már itt tartunk, Wolfson van például az LG Optimus GT540-ben is, csak nem igazán írják sehol..) Azért azok a W szériás cuccok is jól szólnak, pedig ott szó sincs Wolfsonról. -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
DeathAdder #121 üzenetére
342 PPI az Xperia S
-
DeathAdder
veterán
Aztakurvaaa
Miazistenez?Gondolom, ha ennek Samsung neve lenne akkor mindenkinek messzemenően BestBuy lenne a következő 1 évre!
Nekem is meg kell barátkozni a gondolattal, hogy Huawei, de ha egyszer tényleg ilyen jó..A dupla mikrofon és az Audience earSmart technológiá is nagyon bíztató
Viszont ha ez 330PPI, akkor a Sony Xperia S mennyi?
Ezt most nem igazán értem
Valamint a készülék anyaghasználatára még kíváncsi volnék
-
RaZroX
addikt
Az igen! Úgy tűnik a Huawei büszkélkedhet az egyik legerősebb okostelefonnal
Amúgy nagyon szép telefon! -
hemaka
nagyúr
frankó, de ekkora mobilt hova teszek, hátizsákba?
-
AS
félisten
Gondoltam. Na így viszont együtt jön HTC vel LG vel. (Na és persze többivel ami most nicns bejelentve)
JÓ -
bok92
addikt
Gsmarenán q2-t ír megjelenési dátumnak...
-
ThorsHUN
őstag
Nah majd arra leszek kivancsi, hogy mi ez a microSD kartyaval valo nem bovithetoseg a nagyoknal?
Itt ugye a 8 Gb-os belso tarhely miatt kotelezo lesz a microSD bovithetoseg, de egy rakat keszuleknel nincs ilyenre mod... erdekes:S -
aljuzer45
csendes tag
Hát igen van,tudás,anyag beépités,csak az a baj ezek szuper kütyük,nem átlagos felhasználoknak napi szinten,hisz az ÁRA is magas lészen.Viszont a többi általuk gyártott forgalmazott kaszlikra is figyelni kéne,minöség,OS.OPRendszer optimalizása,s egyebek,Olcsobbaknak sem kellene "SZAR" minöséget tükrözni, ((IdeosX3 U8510)) tip.bukta,igaz ára kicsi,igy tudása,használhatoság szintén!
-
törölt tag
válasz
ThorsHUN #105 üzenetére
nekem is jobban bejön a HTC-nél, azok a srácok eléggé el vannak szállva, és support meg szinte csak az xda-n van érdemben hozzá. meg ez a nyomulás a Beats fülessel elég vicces, bár marketingnek jó, mivel errefelé hatalmas hype van a Beats körül, ezzel meg tudják lovagolni az ázsiai piacot leglaább, ahol nem a minőség a lényeg, hanem a márka, presztizs.
-
n0rbert0
senior tag
válasz
hallerlaller #110 üzenetére
Szerintem is egy túlértékelt márka, de ez csak a saját szerény véleményem...
-
student
őstag
ezen már elfutna egy win 7/8 rendszer olyan dokkolós megoldásban?
-
ThorsHUN
őstag
válasz
AMD Power #99 üzenetére
Azert azzal a betegsegekkel varjunk. Alsobb kategorias tomegcuccok tekinteteben nincs akkora odafigyeles. Tudjak az olcso tomegcuccok gyartoi is, ha ugyanezt a meghibasodasi aranyt produkaljak a felso kategoriaban is, mint az alsoban, akkor nem is lenne erdemes belekezdeniuk a nagy telok gyartasaba
-
ThorsHUN
őstag
válasz
#16820480 #97 üzenetére
Ha igy van csak jo
Amugy ez speciel meg a HTCnel is jobban tetszik. Az ara meg, ha versenykepes lesz (muszaj annak lennie tekintve, hogy a markanev nem olyan eros, mint a tobbi ilyen meretu telefont gyartoknal) akkor brutalisan nagyot tudnak vele kaszalni...
SzerintemAmugy a sracok irtak a cikkben a q3-q4et
(Az XL varians az ami needes lenne
feketeben oc)
-
raper
senior tag
Nem tétlenkednek ott Kínában. Azért tesztelgetném szívesen még a "kisebb" készüléket is.
-
csigabig
tag
Sziasztok !!
Nagyon komoly tudás van ezekben a telefonokban !!
Kiváncsi leszek majd azért egy komolyabb tesztre is illetve
az árára leszek kiváncsi bár szerintem közel lesz ez szerintem
a 200 ezres határhoz. -
törölt tag
nem tudom ez a Q3 honnan jött, de én máshol is mindenhol Q2-t ovlastam:
"The Huawei Ascend D Series release date is April 2012 in Europe.", [link]
"The new Huawei Ascend D quad and Ascend D quad XL will be available world-wide from Q2 2012, while the Ascend D1 will start selling in April 2012.", [link] -
gabancs
addikt
Szerintem ma már ez is a múlté. A mai 4 magas szörnyeken egy felület sem fog akadni, függetlenül attól, mennyire van optimalizálva. Olyan erős vasakat tesznek ma már a telefonokba, hogy ember nem fogja tudni megkülönböztetni felhasználói működés szempontjából. Már csak az marad, hogy kinek melyik tetszik jobban.
-
xedamen
senior tag
Inkább veszek 180 ezerért minőségi, jól támogatott telefont, mint mondjuk 140-ért egy Samsungot amin akad a TouchWiz meg gagyi műanyag :/ Egyébként tavaly május 5-én elsőkközött vettem meg a Galaxy S II-met és az is 169 990 volt! Most meg 32 GB-os iPhone 4s-t nyúzok, de kezdem nagyon unni. 2 év Android után nem bírom a ketreceket, jailbreak ide vagy oda!
-
gabancs
addikt
Így igaz! A HTC leszállhatna a magas lóról, mert ma már nincs meg az a fölénye, ami még a Win6.5-nél volt.
Lám-lám egy (nekünk) ismeretlen gyártó is hozza azt a technikát jóval olcsóbban. Ha egy kicsit rágyúrnak a szoftveres részre a HTC is csak egy mezei gyártó lesz.
A baj inkább ott van, hogy azzal, hogy az névtelen gyártók (Huawei; ZTE) gyakorlatilag élvonalbeli telefonokat tud gyártani, nem a HTC árait fogja letörni, hanem a saját áraikat fogja felemelni a HTC-hez. És ez bizony nekünk vásárlóknak nem igazán nyerő. -
ThorsHUN
őstag
válasz
#16820480 #83 üzenetére
Szerintem - es szamomra - itt a legnagyobb problema a keszulek tervezett bevezetesenek idejenel van. q3 v q4 az huawei eseteben sajnos boven q4+...
Ev elejen bemutatjak aztan csorgathatjuk a nyalunkat utana
Meg ev vegere - szerintem - mar az osszes nagyobb gyartonak kint fog figyelni a piacon a 4 magos keszuleke... ezzel most lehetne nagyot durrantani nem egy ev mulva. -
xedamen
senior tag
Nem semmi cucc az már egyszer biztos, de nézzük csak...
Vajon a Gameloft, EA Games és a többiek megcsinálják az összes játékot külön erre a procira meg grafikus gyorsítóra? Galaxy S II-re is hónapokba telt :/ HTC One X nálam a befutó! Minőségi termék remek szoftverrel! Hiába, lehet, hogy gyengébb a Tegra 3, de ha xy felhasználó kipróbálja a MediaMarkt-ban vagy a T-Mobile üzletben mind a két készüléket, azt fogja választani, melynek a kezelőfelülete barátibb, s ebben a Sense mindig is verhetetlen voltTegyük hozzá, hogy tegnap este 21:40 körül zajlott le a HTC bejelentése, 22:10-kor már a magyar honlapon is fent voltak az új termékek! Ezt nevezem én hozzáállásnak gyerekek
Nem beszélve a videófelvétel közbeni fényképezésről, az 5 állású vakuról, Beats Audió mostmár bivalyerős hangszóróval stb...
A 4.7" nekem kicsit nagy, de ha ez a polikarbonát ára...
-
V.T.CS.
senior tag
nekem nagyon bejön.
lehet mire eljut hozzánk lejárt cucc lesz... -
kiskaktusz
addikt
Hardverben már oké a dolog, támogatás terén még nem...
-
törölt tag
válasz
RaveForce #66 üzenetére
tulajdonképpen mi a baj a névvel és a logóval? oké, a névvel még elhiszem azt, hogy ez nagyon kínainak hangzik, és ez sok emberben negatív érzéseket kelt, de a logó szerintem kifejezetten szép, inkább talán csak a nevük tipográfiájával kéne kicsit foglalkozni, hogy modern és esztétikus felirattal kerülhessen a termékekre, ha már prémium kategóriát szeretnének csinálni.
a telefon egyébként ütős nagyon! hardverben szerintem egyedül az új exynos soc tudja majd felvenni vele a versenyt, de az még később jön csak, és nem hiszem, hogy a Samsung első körben kiadná másoknak is. illetve, bár nem tudom van-e gyakorlatban jelentősége, de a 64 bit az durván hangzik azért, főleg hogy nincs jelenleg 64 bites ARM cpu, és pont ezen küzd a cég, hogy be tudjanak törni a szerverpiacra is...
-
sid87
senior tag
Kíváncsi vagyok a ZTE-re mindemelett.
-
kolosanyi
veterán
válasz
RaveForce #79 üzenetére
Mert tetszik, amúgy fogalmam sincs mit jelent, de okosnak érzem magam tőle...
De viccet félretéve tényleg ez az egyik legfontosabb szempont nálam. Eléggé zeneb*zi vagyok, igyekszem odafigyelni, hogy milyen minőségben hallgatom a kedvenceimet (persze az anyagi lehetőségeim behatárolják ezt, de amennyire tőlem telik, azért figyelek). Ebbe beletartozik, hogy a jó füles mellé (sajnos a tartozékba adottak szinte kivétel nélkül filléres kacatok, mindegy, hogy melyik gyártóról van szó, meg az is, hogy ő mennyiért adja majd a márkaboltban) bizony legyen is ami értelmesen meghajtja azt. Előbbit könnyű cserélni, az utóbbinál van a gond és erről bizony szeretnek megfeledkezni a gyártók (azaz inkább spórolni ezen is, mert a gyári fülessel úgy se hallod meg a különbséget, akkor meg minek). De szerintem amúgy is a hordozható médialejátszó a legalapabb funkció ezeknél a kütyüknél, amellé pedig értelmes hangminőség is dukál, amit a mindenféle csoda szoftveres okosságok önmagukban nem biztosítanak (pl HTC meg a Beats marhaság)...ui.: Na most jól elsírtam a lelkelm bánatát...
-
-
-FreaK-
veterán
Úgy érzem hogy a HTC sem fog túl ütős hardverrel előállni, max a tegra3 lehet, aminél ez lehet hogy erősebb lesz.
Szvsz egyedül a Samsung fog tudni erre megfelelő választ adni a GS3-al, de azt is csak akkor ha el tudják kezdeni időben gyártani a Cortex A15-ös SoC-jukat.
Persze a hardver nem minden, de erősen árérzékeny magyarként szerintem a következő telóm Huawei lesz -
rankesz
veterán
Úgy látom lesz itt versenybőven, csak azt nem tudom mi fogja ezeket a vasakt kihasználni...
Mondjuk eszembe jutott valami, de elég gonosz: a fejlesztőknek még kevesebbet kell majd android fronton optimalizálni... -
raulicio
senior tag
Nagyon ütős darab, de remélem árazás terén nem szeretnének teljesen felnőni a nagyokhoz!
-
cqr
aktív tag
4.5" - 16:9 - 64mm? Alakul.
Egyébként glbench-et dobhattak volna. A nenamark 2 már látszólag nem nagyon méri ezt a '16 magos..' gpu-t, a taiji meg elég érdekes adatokat dob egy-egy arch-on..
-
kolosanyi
veterán
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy az apró részletek, kis finom megoldások mennyire lesznek jelen. Nálam ezek nélkül egy gyártó se lehet "minőségi", meg "prémium". Értem ezalatt az olyan dolgokat, mint a minden körülmények között kitűnő vételi képességek (wifi és gps is), tényleg minőségi DAC, egy-két csak a márkára jellemző szolgáltatás és extra... Nem elég csak egy brutál vas, a felsőbb kategória nem csak erről (kéne) szól(jon).
-
gabancs
addikt
Nem akarok hit vitát indítani, de az az érzésem, hogy a WindowsPhone a Nokiával együtt eláshatja magát. Ha már a Huawei is itt tart mi lesz itt?
Reggelire megeszi az összes Nokia-t....... -
=Mentor=
őstag
Tényleg nagyon impozáns, de ha nem lesz legalább 20-30 ezerrel olcsóbb mint a nagyok hasonló készülékei, akkor "bukta" a dolog.
-
RaveForce
veterán
nanézda a HTC kettő még a végén elér vmit, márcsak egy új név és logo kéne nekik..
-
Apika
addikt
Ez egy nagyon jól sikerült készülék!
-
bok92
addikt
hajrá,hajrá
-
AMD ehog
aktív tag
Hát ezek tényleg nem viccelnek, hanem jönnek, mint az úthenger.
-
B1T3
addikt
Én is viszonylag magas árat sejtek, de szerintem versenyképes lesz a bizonyos cédula alapján még így is.
-
catroot
veterán
Ez elég beteg.
-
babosmiki
addikt
Kína támad!
És még reklámot is tudnak készíteni: [link] -
SkyLaci
őstag
mi a különbség a gyorsulásérzékelő és a giroszenzor között?
-
Magyarországon kapható lesz?
-
opeter87
senior tag
Hát szerintem pont az átlagember számára nem ismert cég. Tavaly sokat dolgoztam a Huaweinek és bármilyen ismerősömnek mondtam, hogy Huawei, szinte mindenki azt kérdezte, hogy az mi, milyen cég?
Ahhoz, hogy ez megváltozzon sok-sok marketing kéne az meg nincs. Anélkül meg nehéz az átlag emberrel megismertetni egy terméket. -
solanthugor
aktív tag
Na ez azèrt màr a nem piskòta kategòria!
-
feliks
senior tag
Nem semmi. Remélem nem lesz akkora arcuk, mint a HTC-seknek, mert akkor ezt is csak távolról fogom elsimerni.. Persze azért kíváncsi vagyok az SGS3 mit hozhat még erre rá..
-
gybazsi
senior tag
Na ez nem semmi. Azért tényleg durva, hogy 2-3 évvel ezelőtt még nem is hallottunk róluk, most meg kijönnek két ilyen telefonnal. Viszont az a 3. 4. negyedév, lehet hogy már késő lesz. De hogyha árazásban tartják magukat az eddigi szokásaikhoz, akkor sikeresek lehetnek.
-
Demens
tag
Nem semmi! Az egyik témában azt írtam, hogy a Huawei, illetve a ZTE is 2-3 éven belül prémium lesz, és egy napon emlegetjük őket a többi nagy céggel. Ezek után azt kell mondanom, hogy év végére már ott lesznek a nagyok mellett simán. (Pontosabban addigra ők is azzá válnak
)
-
djmuki13
csendes tag
Oh my Good
-
tjb007
nagyúr
válasz
hallerlaller #34 üzenetére
A négymagos K3V2 ?
Papíron meg a gyártó szerint igen de mivel ma lett ez is bemutatva/leleplezve és nem mostanában fog piacra kerülni ezért csak a gyártó szavára lehet hagyatkozni de a személyes véleményem az, hogy a Tegra 3 -at simán lenyomja. -
Xaels
félisten
Impozáns a specifikáció, de a Vision-ból kiindulva és az információk meg is erősítik ezt, hogy megint későn fog jönni illetve árban sem lesz annyival olcsóbb mint azt elvárná az ember. Pláne mert Support terén ez a gyártó még messze van 1-2 nagyobb névtől.
-
Nem semmi, amit letettek az asztalra. Viszont reméljük árakkal maradnak alacsonyan, és akkor garantálható a siker.
Bár jöhetne előbb.. -
opeter87
senior tag
válasz
AMD Power #26 üzenetére
Nagyon sokat dolgoztam tavaly a Huaweinek és arra a megállapításra jutottam, hogy van önbizalmuk, mert jó termékeket gyártanak. Ezt pedig érvényesítik az árakban is.
(autóipar - Hyundai árak 2005-ben és 2012-ben érdemes ott is nyomon követni az árak alakulását a minőség függvényében. A Hyundai is elhitte és be is bizonyította, hogy tud jó autó gyártani, így meg is kérik az árát)
-
AS
félisten
Nincs itt pofon. HTC nek LG nek már most ilyen vagy jobb készüléke van kint.
Samsung meg 1 hónappal később mutatja meg a kártyáit.
De nagyon nagy fejlődés ez is. -
tjb007
nagyúr
A ma bemutatott modellek egyike sem jön be, leginkább a kinézetük miatt. A technikai résszel semmi probléma nincs, látszik rajta az igyekezet, már csak az áruk kérdéses amivel talán nem fognak elszállni.
Amúgy megy ugyanez a HiSilicon SoC fog a MediaPad 10 -be is kerülni.
-
Crob
tag
"MagyarországBAN"???
-
opeter87
senior tag
A Huawei nagyon sok pénzt öl a fejlesztésbe. Itt az eredmény. Sajnos az ára azonban a nagyobb gyártókhoz fog közelíteni szerintem.
-
B1T3
addikt
Impresszív, nagyon jó az irány, csak legyen jó a support is!
-
wertigo1984
őstag
A Samsung jobbról, a HTC balról kapja a "hüvej" pofont... Ez igen! Szép munka!
-
Hát magasra tették azt a lécet...
-
mrhitoshi
veterán
Állat. Szerintem lassan nem csak prémium kategóriába sorolják majd magukat, hanem lassan oda fognak tartozni.
(#17) AS: 8 Magos telefon biztos, hogy nem.
-
Prien
addikt
Jól nyomják, de a konkurencia sem fog tétlenkedni a 3.-4.-ik negyedévig, ebben biztos vagyok. Viszont,ha nem szállnak el az árral, akkor nagy szelet lesz a tortából.
-
gzbotii
nagyúr
Igy elolvasva ezt az irast is, sozvegbe foglava, koomentalva a dolgokat csak annyit tudok mondani: Te jo eg
Kivancsi vagyok, most ezt hanyan uberelik
-
AS
félisten
A két készülék várhatóan a harmadik, vagy a negyedik negyedévben érkezik
Így már mindegy mit tud addigra már kitudja mi jön... -
Gameghost
csendes tag
Ha ez egy 140 körül kezd,akkor best buy lessz.De nemsemmi,hogy egy kínai,pár éve alig ismert cég ilyet tesz le az asztalra,ami földhözbassza a nagyobb gyártók készülékeit,az nemsemmi. -
petipetya
nagyúr
Nagyon durva! A Sony és a Huawei meggyőző (de az aksi miatt inkább a kínai), így a HTC-nek és a Samsungnak fel kell kötnie a gatyáját...
-
Psytech
őstag
Ez azért tényleg nagyon durva spec egy Huawei-től.... Tényleg nem vicceltek, hogy fel akarnak törni. Ezeket az adatokat bármelyik "nevesebb" gyártó is simán vállalhatná a felső kategóriás példányába... Mindenképp nagyon várós a megjelenés és a teszt.. Brutális, ehhez képest az Ascend P1 semmi sem volt.... Nagyon leesett az állam...
-
HardRic
addikt
Ha elterjed európában, akkor ebből nagyon fasza geekphone lesz. Ezzel a kétféle akkus dologgal ráéreztek mi kell a népnek. (Ja és nem utólag szopatják a vásárlót mint a moto a razr maxxszal.)
-
EczkE
veterán
Úristen mit tettek le az asztalra!
-
mkRoland
senior tag
Aztamindenit! Azért bejött a kínaiaknak ez a droid piac. HTC (volt eddig) a prémium kategória, hallottam valami Meizu MX-ről is, és most hogy ez a "pici" magyarországi kötődésű gyár is letesz valamit az asztalra ezen a szinten, egyre érdekesebb lesz a helyzet. Bár nekem még mindig a Galaxy Note S-Pen-es megoldása tetszik, meg a kicsúsztatható full QWERTY-s telefonok.
Nekem is volt egy Huawei telefonom (a legalsóbb kategória legalsóbb rétegének legalja a Vodafone 845), amíg megvolt, egy Custom ROM-mal jól megtűrtük egymást (bár a mostani droidos cuccom az alsó kategória felsőbb-középsős telefonja mindenben kenterbe veri - a Costum ROM kivételével). Van egy Huawei 7"-os tabletem, elválaszthatatlan részemmé nőtt. De jobban belegondolva, egyikre sem érkezett androidos upgrade (csak update a tabletre). -
AMD Power
titán
válasz
HardSanyeee #9 üzenetére
Ennek a mag mániának egy jó tulajdonsága van... könnyebb lesz majd eladnom a 4 magos telefonokat.
-
HardSanyeee
őstag
Nem akarok kötekedni, de a videóban elhangzottak a DPI-re vonatkozóan nem teljesen igazok, legalábbis a csúcstartóval kapcsolatban, a Sony Xperia S-nek kicsivel 340 fölötti a pixelsűrűsége
Amúgy ütős a telefon
Bár továbbra se értem ezt a magmániát.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Igen jónak tűnik...
Még a végén veszek majd egy Huawei-t
Kisebb hiba a sürgésforgás közepette:
"A gyártó teljes mellszélességgel veti magát a felső kategóriába: megérkezett a négymagos processzorral és HD kijelzővel szerelt Huawei Ascend D quad és Ascend D quad D." -
AMD Power
titán
Ez így ebben a formában elég meggyőző volt.Nagy kérdés majd az ára.
-
hunter84
aktív tag
Durva speckó, de a megjelenés picit későinek tűnik.
-
keIdor
titán
Q3-Q4 igen messze van, érdekes, hogy több, mint fél évet várni kell rájuk.
De tetszenek mindenesetre, árakra kíváncsi leszek. -
mathaus=)
senior tag
Kegyetlen h a kínai gyártók miket hoznak ki O___oo ez a teló büntetni fog...
-
Recon666
Közösségépítő
Példaértékű, hogy odafigyeltek a felhasználók javaslataira is.
-
defymoto
senior tag
Nekem volt huawei-m, csak az volt a baj, hogy nem volt rá frissítés.
-
gzbotii
nagyúr
Ma d.u. olvastam rolla, tenyleg komoly lehet..meglassuk mi lessz belole
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest