- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter87
senior tag
Hát szerintem pont az átlagember számára nem ismert cég. Tavaly sokat dolgoztam a Huaweinek és bármilyen ismerősömnek mondtam, hogy Huawei, szinte mindenki azt kérdezte, hogy az mi, milyen cég?
Ahhoz, hogy ez megváltozzon sok-sok marketing kéne az meg nincs. Anélkül meg nehéz az átlag emberrel megismertetni egy terméket. -
opeter87
senior tag
válasz
AMD Power #26 üzenetére
Nagyon sokat dolgoztam tavaly a Huaweinek és arra a megállapításra jutottam, hogy van önbizalmuk, mert jó termékeket gyártanak. Ezt pedig érvényesítik az árakban is.
(autóipar - Hyundai árak 2005-ben és 2012-ben érdemes ott is nyomon követni az árak alakulását a minőség függvényében. A Hyundai is elhitte és be is bizonyította, hogy tud jó autó gyártani, így meg is kérik az árát)
-
opeter87
senior tag
A Huawei nagyon sok pénzt öl a fejlesztésbe. Itt az eredmény. Sajnos az ára azonban a nagyobb gyártókhoz fog közelíteni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest