- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
Dare2Live #134 üzenetére
Nexus S.
És még kapható is újan. De egyébként az LG Optimus 2X-ben is ez a DAC van, a Wolfson WM8994, viszont érdekes módon ott kicsit más a hangzása. Kevésbé lágy, elvileg a mélyek kicsit feszesebbek és a magasak jobban dominálnak. Egyébként Voodoo sounddal az igazi és az már elkészült az O2X-re is, szóval igen, van ilyen cucc, csak nagyon kevés. Egyébként meglepő lehet, de az alsó kategóriás LG GT540 Optimusban is Wolfson DAC van (nem tudom, hogy pontosan melyik), olyanom volt az előző és tényleg egész jól szól.
Amennyire én tudom egyébként még a Waveben is (az elsőben biztos, a másodikban nem tudom biztosan, de szerintem igen) az van, illetve az első Galaxy Tabban, meg az Asus Transformerben.
Persze ott vannak még olyanok, hogy iPhone 4 (szintén ugyanaz a Wolfson WM8994 amennyire én tudom, a 4S-t nem tudom, de lehet, hogy az is), illetve zárójelesen megjegyzem a Meizu MX-et, bár abban nem ez a DAC van, de Wolfson az is. -
kolosanyi
veterán
És ez amit elsoroltál alsó hangon 300 ezer, ami azért valljuk be nem kis pénz. De egyébként nyilván nem várok el igazi audiofil hangzást, azt nem is engedhetem meg magamnak, de azért a kommersz vacak és a high end között van még kategória, ahova be lehet sorolni egy terméket. De a legjobb, ahogy sheratan mondja, leülni és meghallgatni élőben.
-
kolosanyi
veterán
válasz
RaveForce #79 üzenetére
Mert tetszik, amúgy fogalmam sincs mit jelent, de okosnak érzem magam tőle...
De viccet félretéve tényleg ez az egyik legfontosabb szempont nálam. Eléggé zeneb*zi vagyok, igyekszem odafigyelni, hogy milyen minőségben hallgatom a kedvenceimet (persze az anyagi lehetőségeim behatárolják ezt, de amennyire tőlem telik, azért figyelek). Ebbe beletartozik, hogy a jó füles mellé (sajnos a tartozékba adottak szinte kivétel nélkül filléres kacatok, mindegy, hogy melyik gyártóról van szó, meg az is, hogy ő mennyiért adja majd a márkaboltban) bizony legyen is ami értelmesen meghajtja azt. Előbbit könnyű cserélni, az utóbbinál van a gond és erről bizony szeretnek megfeledkezni a gyártók (azaz inkább spórolni ezen is, mert a gyári fülessel úgy se hallod meg a különbséget, akkor meg minek). De szerintem amúgy is a hordozható médialejátszó a legalapabb funkció ezeknél a kütyüknél, amellé pedig értelmes hangminőség is dukál, amit a mindenféle csoda szoftveres okosságok önmagukban nem biztosítanak (pl HTC meg a Beats marhaság)...ui.: Na most jól elsírtam a lelkelm bánatát...
-
kolosanyi
veterán
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy az apró részletek, kis finom megoldások mennyire lesznek jelen. Nálam ezek nélkül egy gyártó se lehet "minőségi", meg "prémium". Értem ezalatt az olyan dolgokat, mint a minden körülmények között kitűnő vételi képességek (wifi és gps is), tényleg minőségi DAC, egy-két csak a márkára jellemző szolgáltatás és extra... Nem elég csak egy brutál vas, a felsőbb kategória nem csak erről (kéne) szól(jon).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest