Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Aztamindenit! Azért bejött a kínaiaknak ez a droid piac. HTC (volt eddig) a prémium kategória, hallottam valami Meizu MX-ről is, és most hogy ez a "pici" magyarországi kötődésű gyár is letesz valamit az asztalra ezen a szinten, egyre érdekesebb lesz a helyzet. Bár nekem még mindig a Galaxy Note S-Pen-es megoldása tetszik, meg a kicsúsztatható full QWERTY-s telefonok.
Nekem is volt egy Huawei telefonom (a legalsóbb kategória legalsóbb rétegének legalja a Vodafone 845), amíg megvolt, egy Custom ROM-mal jól megtűrtük egymást (bár a mostani droidos cuccom az alsó kategória felsőbb-középsős telefonja mindenben kenterbe veri - a Costum ROM kivételével). Van egy Huawei 7"-os tabletem, elválaszthatatlan részemmé nőtt. De jobban belegondolva, egyikre sem érkezett androidos upgrade (csak update a tabletre).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest