Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
válasz
RaveForce #79 üzenetére
+1
kolosanyi:
Ha jól sejtem, a Digital Audio Chip rövidítése, de ha valaki jobban tudja, majd kijavít.
Egyébként összességében igazad van, de nem csak a Nexus S-ben lévő Wolfson az ász. (egyébként ha már itt tartunk, Wolfson van például az LG Optimus GT540-ben is, csak nem igazán írják sehol..) Azért azok a W szériás cuccok is jól szólnak, pedig ott szó sincs Wolfsonról. -
törölt tag
válasz
RaveForce #66 üzenetére
tulajdonképpen mi a baj a névvel és a logóval? oké, a névvel még elhiszem azt, hogy ez nagyon kínainak hangzik, és ez sok emberben negatív érzéseket kelt, de a logó szerintem kifejezetten szép, inkább talán csak a nevük tipográfiájával kéne kicsit foglalkozni, hogy modern és esztétikus felirattal kerülhessen a termékekre, ha már prémium kategóriát szeretnének csinálni.
a telefon egyébként ütős nagyon! hardverben szerintem egyedül az új exynos soc tudja majd felvenni vele a versenyt, de az még később jön csak, és nem hiszem, hogy a Samsung első körben kiadná másoknak is. illetve, bár nem tudom van-e gyakorlatban jelentősége, de a 64 bit az durván hangzik azért, főleg hogy nincs jelenleg 64 bites ARM cpu, és pont ezen küzd a cég, hogy be tudjanak törni a szerverpiacra is...
-
kolosanyi
veterán
válasz
RaveForce #79 üzenetére
Mert tetszik, amúgy fogalmam sincs mit jelent, de okosnak érzem magam tőle...
De viccet félretéve tényleg ez az egyik legfontosabb szempont nálam. Eléggé zeneb*zi vagyok, igyekszem odafigyelni, hogy milyen minőségben hallgatom a kedvenceimet (persze az anyagi lehetőségeim behatárolják ezt, de amennyire tőlem telik, azért figyelek). Ebbe beletartozik, hogy a jó füles mellé (sajnos a tartozékba adottak szinte kivétel nélkül filléres kacatok, mindegy, hogy melyik gyártóról van szó, meg az is, hogy ő mennyiért adja majd a márkaboltban) bizony legyen is ami értelmesen meghajtja azt. Előbbit könnyű cserélni, az utóbbinál van a gond és erről bizony szeretnek megfeledkezni a gyártók (azaz inkább spórolni ezen is, mert a gyári fülessel úgy se hallod meg a különbséget, akkor meg minek). De szerintem amúgy is a hordozható médialejátszó a legalapabb funkció ezeknél a kütyüknél, amellé pedig értelmes hangminőség is dukál, amit a mindenféle csoda szoftveres okosságok önmagukban nem biztosítanak (pl HTC meg a Beats marhaság)...ui.: Na most jól elsírtam a lelkelm bánatát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest