- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
Inkább veszek 180 ezerért minőségi, jól támogatott telefont, mint mondjuk 140-ért egy Samsungot amin akad a TouchWiz meg gagyi műanyag :/ Egyébként tavaly május 5-én elsőkközött vettem meg a Galaxy S II-met és az is 169 990 volt! Most meg 32 GB-os iPhone 4s-t nyúzok, de kezdem nagyon unni. 2 év Android után nem bírom a ketreceket, jailbreak ide vagy oda!
-
xedamen
senior tag
Nem semmi cucc az már egyszer biztos, de nézzük csak...
Vajon a Gameloft, EA Games és a többiek megcsinálják az összes játékot külön erre a procira meg grafikus gyorsítóra? Galaxy S II-re is hónapokba telt :/ HTC One X nálam a befutó! Minőségi termék remek szoftverrel! Hiába, lehet, hogy gyengébb a Tegra 3, de ha xy felhasználó kipróbálja a MediaMarkt-ban vagy a T-Mobile üzletben mind a két készüléket, azt fogja választani, melynek a kezelőfelülete barátibb, s ebben a Sense mindig is verhetetlen voltTegyük hozzá, hogy tegnap este 21:40 körül zajlott le a HTC bejelentése, 22:10-kor már a magyar honlapon is fent voltak az új termékek! Ezt nevezem én hozzáállásnak gyerekek
Nem beszélve a videófelvétel közbeni fényképezésről, az 5 állású vakuról, Beats Audió mostmár bivalyerős hangszóróval stb...
A 4.7" nekem kicsit nagy, de ha ez a polikarbonát ára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Hobby rádiós topik
- Ingatlanos topic!
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest