- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Dare2Live #134 üzenetére
Nexus S.
És még kapható is újan. De egyébként az LG Optimus 2X-ben is ez a DAC van, a Wolfson WM8994, viszont érdekes módon ott kicsit más a hangzása. Kevésbé lágy, elvileg a mélyek kicsit feszesebbek és a magasak jobban dominálnak. Egyébként Voodoo sounddal az igazi és az már elkészült az O2X-re is, szóval igen, van ilyen cucc, csak nagyon kevés. Egyébként meglepő lehet, de az alsó kategóriás LG GT540 Optimusban is Wolfson DAC van (nem tudom, hogy pontosan melyik), olyanom volt az előző és tényleg egész jól szól.
Amennyire én tudom egyébként még a Waveben is (az elsőben biztos, a másodikban nem tudom biztosan, de szerintem igen) az van, illetve az első Galaxy Tabban, meg az Asus Transformerben.
Persze ott vannak még olyanok, hogy iPhone 4 (szintén ugyanaz a Wolfson WM8994 amennyire én tudom, a 4S-t nem tudom, de lehet, hogy az is), illetve zárójelesen megjegyzem a Meizu MX-et, bár abban nem ez a DAC van, de Wolfson az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest