Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RaveForce #66 üzenetére
tulajdonképpen mi a baj a névvel és a logóval? oké, a névvel még elhiszem azt, hogy ez nagyon kínainak hangzik, és ez sok emberben negatív érzéseket kelt, de a logó szerintem kifejezetten szép, inkább talán csak a nevük tipográfiájával kéne kicsit foglalkozni, hogy modern és esztétikus felirattal kerülhessen a termékekre, ha már prémium kategóriát szeretnének csinálni.
a telefon egyébként ütős nagyon! hardverben szerintem egyedül az új exynos soc tudja majd felvenni vele a versenyt, de az még később jön csak, és nem hiszem, hogy a Samsung első körben kiadná másoknak is. illetve, bár nem tudom van-e gyakorlatban jelentősége, de a 64 bit az durván hangzik azért, főleg hogy nincs jelenleg 64 bites ARM cpu, és pont ezen küzd a cég, hogy be tudjanak törni a szerverpiacra is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest