- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ThorsHUN #105 üzenetére
nekem is jobban bejön a HTC-nél, azok a srácok eléggé el vannak szállva, és support meg szinte csak az xda-n van érdemben hozzá. meg ez a nyomulás a Beats fülessel elég vicces, bár marketingnek jó, mivel errefelé hatalmas hype van a Beats körül, ezzel meg tudják lovagolni az ázsiai piacot leglaább, ahol nem a minőség a lényeg, hanem a márka, presztizs.
-
törölt tag
nem tudom ez a Q3 honnan jött, de én máshol is mindenhol Q2-t ovlastam:
"The Huawei Ascend D Series release date is April 2012 in Europe.", [link]
"The new Huawei Ascend D quad and Ascend D quad XL will be available world-wide from Q2 2012, while the Ascend D1 will start selling in April 2012.", [link] -
törölt tag
válasz
RaveForce #66 üzenetére
tulajdonképpen mi a baj a névvel és a logóval? oké, a névvel még elhiszem azt, hogy ez nagyon kínainak hangzik, és ez sok emberben negatív érzéseket kelt, de a logó szerintem kifejezetten szép, inkább talán csak a nevük tipográfiájával kéne kicsit foglalkozni, hogy modern és esztétikus felirattal kerülhessen a termékekre, ha már prémium kategóriát szeretnének csinálni.
a telefon egyébként ütős nagyon! hardverben szerintem egyedül az új exynos soc tudja majd felvenni vele a versenyt, de az még később jön csak, és nem hiszem, hogy a Samsung első körben kiadná másoknak is. illetve, bár nem tudom van-e gyakorlatban jelentősége, de a 64 bit az durván hangzik azért, főleg hogy nincs jelenleg 64 bites ARM cpu, és pont ezen küzd a cég, hogy be tudjanak törni a szerverpiacra is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest