- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
FragMaster #219 üzenetére
Mondjuk én erről most hallok először, hogy az fm képességet az nfc chip is el tudja látni.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
#16820480 #157 üzenetére
Nem a beats hypeolt (na jó, ez tényleg igaz), hanem sajnos annyira retek az alap htc füles, hogy az vmi hihetetlen.
A hangzása a legkevesebb, mert az még talán elmegy a mobil kategóriába, de baromi kényelmetlen hosszútávon.Én a sima sensationöm gyáriját cseréltem egy beatsre, nem bántam meg, főleg, hogy úgy igazából pénzembe se került (+ megkapta az xe hátlapját is, már csak alul a piros színezés hiányzik a gomboknál, de túlélem nélkülük
).
Beats nagyon kényelmes meg minden, de az se tökéletes: engem pl baromira zavar, hogy nem asszimetrikus, hanem elől lóg egyformán (és akad bele mindenbe), mint egy sztetoszkóp..
-
Zirowe
nagyúr
válasz
#16820480 #151 üzenetére
Mr2-ön egész tűrhető zene megy.
A beats füles azért lenne jobb, mint a gyári vagy a külön vétel, mert egyrészt kényelmes, jó a hangzása, de ami a legfontosabb, és ezt kevés utángyártott tudja: van rajta híváskezelő és távirányító gombok.
Ezért lenne olyan fontos, ha már a leendő tulajoknak annyi mindenről le kell majd mondaniuk (minőségi hátlap, sd kártya, rendes sim, stb).Mondjuk én azért találom furcsának, hogy állítólag nem beats-el jön, mert nemrég volt hír, hogy htc egy vagonnyi pénzt adott a cégbe+implementálta a sensebe.
Ezek után az lenne a minimum, ha járna minden erőgép mellé egy. -
Zirowe
nagyúr
válasz
-=Starwing=- #136 üzenetére
Az ikon még nem jelent semmit.
De valóban nem jellemző a htc-re, hogy kihagyná az fm rádiót a zászlóshajókból.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #98 üzenetére
Nem egészen, megy az fel le is más romokban is.
Viszont ez nem a samu féle koppintás, mert ott az alkalmazások listáját lehet oldalra görgetni, míg itt funkció és alkalmazás listák között lehet ilyen módon váltani.
-
Zirowe
nagyúr
Microsd hiánya tényleg fájó, és igen, kevés tud lenni az a 32, főleg, ha jóval kevesebb is a gyakorlatban (26 körül van ugyebár).
Ne jöjjön nekem senki a dropboxos hülyeséggel, vannak dolgok, mert egyrészt vannak dolgok amiket az ember mindig magánál akar tartani, másrészt nem mindig érhető el a mobilnet/wifi, harmadrészt meg itthon elég ritka a korlátlan mobilnet (jó, tudom, nem ide készült).
Arról nem is beszélve, hogy lehet ezekre a telefonokra, meglepő módon, alkalmazásokat is telepíteni, ami egyre több helyet foglalnak el.
Nem ritkák az 1gb-s mappával rendelkező gameloft játékok.A beépített akksi miatt aggódom a legkevésbé, mert van a htc készülékeken egy "nem hivatalos reset gomb", hangerő le+fel+power.
Ami jobban zavar, az a gagyi hátlap, ami még be is nyomódik rendesen, mint azt egy másik videón mutatták.
Szimpla ledes vakuról ne is beszéljünk.
Illetve jól látom, hogy a hangerő gombokat az idei modelleken a jobb oldalra rakták át az eddigi bal helyett?!
Ennek mi értelme..
Nem tudjátok, most, hogy beats audio integrálva lett az egész fw-be és minden új modellbe, akkor minden új készülék beats fülessel fog jönni?
Ja, meg tök jó dolog a "vezetéknélküli hdmi" (wft, mint elnevezés), de az üres baloldalon, főleg a méretei miatt, én elnéztem volna egy hdmi csatlakozót is, amit most már eléggé alapnak vélek.
Persze, tudom, mhl kábel..
De az mégse ugyanaz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The First Berserker: Khazan
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest