- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Én max. napi 1-1,5 órát. Nyilván nem az összes zenét hallgatom egyszerre, de az ideális eset az lenne, ha minél több mindent fel tudnék pakolni, akkor biztos nem állna elő az hogy pont az az album/szám nincs fent amit épp kedvem lenne meghallgatni. Persze el lehet lenni 1-2 GB-on is, de ha már van lehetőség, akkor miért ne? Illetve ha hosszabb útra mennék, akkor pár film, sorozatrész is felkerülne biztos a zenék mellé.
De ez erősen függ a kialakult felhasználási szokásoktól, én pl. külföldi nyaralásra is vittem anno vagy 30 cd-t magammal a discman mellé (ha 200 lett volna, akkor valszeg. mind a 200-at viszem).
radi8tor1 #62: a 26 még nem is problémás, szerintem az alsóbb kategóriás modelleknél fájó igazán a bővítés hiánya, ahol van egy 8 GB-os tárhely. Személy szerint csúcskategóriára biztos nem fogom kiadni a pénzt, kérdés hogy mik lesznek középkategóriában.
-
adalbert1
veterán
válasz
#16820480 #47 üzenetére
Én is így gondolom. Egy 32 GB-os belső memória + egy 16-32 GB-os SD kártya már elég sok tárhelyet kínál hogy az összes kedvenc zenémet felmásoljam, és ne legyen az a probléma ha valamit meg akarok hallgatni hogy nincs a készüléken. Kár hogy a Sony modellek is micro SD nélkül jönnek, ez főleg az alsóbb kategóriában lesz nagy érvágás ahol mondjuk csak 8 GB belső memória van (oké, értem hogy így még jobban tudják differenciálni a kínálatot, de ez akkor sem egy tetszetős irány).
szerk.: ezzel annyit sikerül elérniük, hogy majd egy olyan gyártó kínálatából fogok választani, aki nem áll át erre a baromságra (remélhetőleg lesz még olyan).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- Instagram közösségi fényképezés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest