Új hozzászólás Aktív témák

• lcee79

addikt

válasz FragMaster #308 üzenetére

Mondjuk tényleg nem lett volna lehetetlen dolog hogy belerakjanak egy 2000-2500-as akksit, és akkor nem éri szó a ház elejét... :)
    De mindig kell valami amibe bele lehet kötni.

Én most egy NOkia E6-ot használok
    előny akku... 4-5 napot elmegy egy töltéssel, és ha 1-2x ez idő alatt még feldugom a gépre kis szinkronizálás Nokia suite-al, akkor az tovább növeli...
    1 hónap alatt 3x töltöm fel úgy hogy szinte teljesen lemerül :)

De az ég világon semmire nem tudom használni telefonálás, ébresztés, sms kívül.

Kijelzője fullos (2,46 col és 640*480-as felbontás 325 PPi) de kicsi és nem élvezetes rajt netezni (sem)
    Közösségi nevü program ami facebookot tartalmazza twitterrel és kész... kb 5 perc alatt frissíti le az aktuális bejegyzéseket... (szerintem egy 10 másodperc ideális lenne :) )
    programok nem mennek 640*480-on szinte egy sem (nokia 630*360-ra készíti a progikat) csak üzenet jön hogy ezen a felbontáson nem megy....
    És még sorolhatnám...
    Szóval hiába a sok előny a sok hátrány mellett...

Android régebben kicsit instabil volt, de mostanában már sokkal megbízhatóbb...

Ja és ha android akkor htc... (ellentétben néhány elvetemült forumozóval aki szerint a samsung is telefon.. :) nem veszek soha már samsungot nem hiányzik )

Kár hogy ilyen drága... Talán pár hónap múlva lejjebb megy

De félő hogy addigra mire ennek lejjebb megy az ára, jön valami ami jobban tetszik, és akkor jön a dilemma, hogy az nem lenne-e jobb :) (eddig ez előfordult párszázszor :) )

Meglátjuk :)

Új hozzászólás Aktív témák