- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
Auratech #609 üzenetére
"Az 1.3-as procin pörgő soft sem ad gyengébb élményt, sőtt, mint a WP7, és elkezeli a 41Mp-es képeket-- fullHD videót..."
Ezt vhol találtam.
"Nokia 808 - Pure View utilizes Broadcom 2763 GPU chipset which has 128MB of Dedicated Graphics Memory and is capable of 1080p Video Recording."Talán ezért is tünik olyan"jónak" FullHD....stb. Az N8-ban is egy Broadcom 2727....tipus van. Itt egy továbbfejlesztett GPU lenne? Tud erről vki vmit? Van máshol ahol ilyet használnának a proci mellett? Ez a Nokia igazán egyedinek tünik.
-
törölt tag
válasz
Auratech #589 üzenetére
igazából ezzel az a gond, hogy ez a technológia valószínűleg jó drága. így ha a többi gyártó is elkezd használni ilyesmit, az megdobja az árakat. viszont ha sikeres lesz, akkor ez is alapkövetelmény lesz a felső kategóriában, így nem lehet majd normális hardvert kapni, ha az embernek nem kell eg yilyen CMOS bele, ami megnöveli a vastagságot, súlyt, árat, stb.
plusz sok embernek már manapság van DSLR gépe, amit meg egyáltalán nem tud kiváltani, legfeljebb hordozhatóságban.az egyébként nagyon vicces lenne, ha ez nagyobb siker lenne, mint a wp7-es cuccok (ahogy az is vicces, hogy N9-ből több fogyott, mint wp7-es Nokiából), de nem hiszem, hogy visszahozná a Symbiant. év végére jönnek az ilyen szenzorral szerelt wp7/8 cuccok elvileg.
-
-
Zolom89
senior tag
válasz
Auratech #531 üzenetére
"Magyarországon iP4-e azoknak van többnyire, akiknek több pénze van, mint digitális kalandvágya."
Ez szerintem igaz minden gyártó csúcsmodeljére is..szóval aki android fronton van és van rá pénze az megveszi a legdrágább HTC vagy Samsung modelt, és lehet nem is használja jobban mint egy 30ezres telót.
De van olyan is mint én.. szerény személyem symbianról kezdte, aztán windows 6.5, majd android és most iOS. Engem minden a "digitális kalandvágy" vezérelt, ezért is volt sok telefonom. Az hogy maradtam egy olyan készüléknél ami a legdrágább ezek közül nem jelenti azt hogy sznob vagy magamutogató lennék és ez sok iphonosra igaz. Persze agyam eldobom ha egy szórakozó helyen valaki forgatja össze-vissza az iphon-t hogy lássák hogy neki az van. Még akkor is amikor egy sima i3ról beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest