- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Nekem is az asztalimhoz egy IBM 22 colos CRT monitor van Trinitron képcsővel. Van vagy 50 kiló
de azért szépek a színei, meg jó a felbontás is. Ahhoz képest először nekem is fura volt a 12 col, de hidd el, hogy nagyon használható. Viszont az tény, hogy minél nagyobb a felbontás, annál jobb dolgozni, főleg a tervező programokkal. Nekem mondjuk a rajzoláshoz (4096x3072) még pont elég ez az 1280x800-as notifelbontás. Meg aztán kinek mennyi pénze van rá.
-
craine12
tag
Bár már előttem is leírták, miért is jó a subnoti, de azért én is ideírom: mivel te kocsival jársz, neked igaziból semmi előnye nincs. Na most ha buszozol, sokat vagy úton, és magadnak kell cipelned, nagyon nem mindegy. Én 14"-os gépet vettem magamnak, kompromisszumos megoldásként, mert a 15,4"-os nagy volt, a 12-es egy picit kicsi, a 13,3"-os pedig túl drága, így maradt ez. Szívem szerint a Toshiba 0,9x kg-os szubját cipelném, csak az ára...
-
Imibácsi
aktív tag
Üdv!
Az Acerekkel egyetlen bajom van, hogy iszonyatosan vastagok. Böhöm nagyok az aspire szériás gépek. Na meg a szervízről sem hallani túl sok jót. Ellenben az MSI-t az Albacomp szervizeli, ezért többnyire 2 héten belül elkészül, az Albacomp szerelői pedig nagyon rendesek. Vevőbarát cég. Ha neked a teljesítmény kell, akkor vegyél erősebbet. Mindenki vegyen olyan laptopot, amilyenre szüksége van. De én nem autóval járok, hanem gyalog. És így elég rossz lenne folyton hurcolászni egy 10 kilós táskát. Egyébként használható a 12"-os kijelző. Állítólag a 10"-os Wind is használható, de az már csak 1024x600-at tud. Véleményem szerint a 12 col még tervezésre is bőven elég, főleg hogy grafikai munkákkal foglalkozok (Photoshop, Corel, néha Gimp). Ha lesz rá alkalmad, akkor próbálj ki egyet, hátha megtetszik.
Örülök hogy tetszett a cikk
-
Imibácsi
aktív tag
A subnotebook azért mert tudod cipelni magaddal ha kell úgy, hogy nem szakad le a vállad. Előzőleg egy 15,4-es albacompot használtam, és bizony fél óra séta után majdnem leszakadt a vállam. Persze, biztosan közrejátszott, hogy nem volt valami minőségi darab a táska sem, de azért ha megpakoltam a táskát (noti+töltő+egér+CD-k+iratok), akkor volt vagy 10 kiló. Ennek jó az akkuja, így a töltő kimaradhat, a noti kissebb, könnyebb, így szerintem le tudom szorítani 5-6 kilóig a táska súlyát. Az meg már sokkal barátibb. Aki pedig egy DTR-t szeretne cipelni, hát hajrá
Én nem tartom vissza.
Ezt a cikket pedig azért írtam, mert a netbookokról van már kismillió teszt és beszámoló, de az alternatívaként szolgáló legolcsóbb subnotikról sehol egy átfogó teszt. Szóval most itt van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gitáros topic
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest